Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stid i sram da nas bude. ebo li vas i rostilji I pivo koje ste jedva kupili da bi glumili kao da živite normalno. vidicemo kad vam prispiju računi za april, kad se budete cupali za kosu, kad budete morali uzeti pozajmicu samo da pregurate mjesec. nikad ovdje bolje biti neće
nikakav problem nije, al nemojte onda kukati da su cijene visoke, da elita uzima i kapom, da je cijena režija visoka. vama je dobro. sjedite, sjelite, veselite se i uživajte. ostanite pasivni i nastavite sa svojim mazohističkim načinom života
U nas za 1. maj samo janjad traže veća prava.
Ja sam bogat!
To je zato sto su oni navikli da imaju pa svaki vikend neki dernek. Mi nismo navikli da imamo i zato ga bosnjo danas rostilja i cuga jer bog zna kad ce opet .
Ne znam sto Turci brane prvi maj? Jel neko zna?
Sreca pa je kod nas sve predobro , pa mozemo rositljat umjesto protestovat....kakva drzava :D
Muslimanska vera u Bosni i Bošnjački "narod" su nastali na sistematskom viševekovnom uništavanju svega hrišćanskoga,ISTINSKOM genocidu ,silovanju,klanju,nabijanju na kolac i pljačkanju hrišćanskog stanovništva.Vi ste poslednji koji možete nekome prebacivati i mudrovati .Srebrenica je propaganda NATO pakta i dečija igra šta ste radili Srbima i Hrvatima kroz celu istoriju GAMADI jedna.
poturcenog izroda ima manje od slovenaca... jos im arapi jebu bule... jos malo kozojebaci ce nestati i slobodna bosna
a sve veci broj se vrati srpskim korjenima. Poturceni SDA izrod pravac Ankara
Haj ne smarajte više sa tim: Samo Bošnjo roštilja. Koji vam je k.? Svako ima barem 10tak KM da kupi sebi i da zapali roštilj. Zar je to neko bogatstvo i rasipanje para?
Ali bi da zaboravite genocid nad Jermenima jel da? E pa nece moci, genocidasi i okupatori, agresori!
Cuj protesti u Manili a stalno pisu Duterte vaki Duterte naki..
Samo Bosnjo glupi rostilja !!!
Koji su to papci, dok francuzi, njemci, svicarci protestuju mi ko gospoda izrostiljamo 5 kila cevapa, okrenemo janje, ruknemo 5 gajbi pive ko gospoda, ha ja
ŠTO ĆEMO PROTESTVOVATI, ko će onda janje okrenuti i roštiljati ćevape i sl.? pa ja
Jadni ljudi, mogu samo zamisliti kakva im je vlast kad ovako moraju traziti svoja prava. Srecom, mi zivimo u sredjenoj drzavi i sistemu u kojem politicari vode racuna o ljudima i njihovom dobru. Zahvaljujem Bogu svaki dan sto sam rodjen u Bosni, a ne tamo nekom Tajvanu, Svedskoj, Njemackoj i slicnim zemljama.
Samo u Bosni udri brigu na veselje. Kakvi protesti i bakrači, sunce, roštilj, janje, selfiji po fb. Ko ima više sreće pa mu je i sutra neradni dan, taj je raspalio i do mora. Sunce, plaža, deder izgori malo nek se vidi da smo bili po moru, i opet selfi za fb. A oni koji su baš pehovi u životu (a ne rade u dežurnoj službi policije, hitne ili vatrogasaca), oni rade i danas, ali će se naći način da opale koji paćenićki status kako su na poslu, i selfi kao dokaz.
'Nemoj ba halo e, mani proteste. Eo, eo kako ja Eo, nemam stalni posao ni platu, djeca imaju 10km dječijeg, krpimo kraj s krajem pa jel al Eo ja ću okrenut nesta, pa makar ćevap na roštilju eo. ' u potpisu Bošnjak.