Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ove sto nisu upoznati Katalonija je bila sama za sebe dok je spanija nije pripojila Nesto kao Sugoslavija i Bosna, normalno da ce ljuditi traziti da se otcjepe nemaju nikakve veze sa spanijom jos tome da su morali placati veci porez nego ostale pokrajine. Katalonci imaju svoj jezik i svoju kulturu. Al nece Bosnjo da procita pa da je ... A ovi iz rs-a prcevina koja nikad nije postojala hoce da kopira Kataloniju, pa bujrum neka probaju.
svi su bili sami za sebe nekad u historiji
@<!-- osim rs-a i srba ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Koliko narod moze biti glup i zaludjen glupostima to je nevjerovatno.
Balvan revolucija ...... zvuči poznato he he
treba im poslati srbe da im nasijeku balvana. Valjace za barikada ... :)
@andres_iniesta_2. Nisu oni srbi, oni su sumari iz sumske... al su dobre drvosjece.
za vlahe : tzv "srbija" Turska prcevina znaju i pamte vlaske guze turske cune a sve je pocelo sa caricom marom i oliverom kcerom kneza lazara :D
@Pihtija ima turaka pravoslavaca samo sami sebe nazivaju "srbima"
U svakom slucaju treba milicija dobro da ih ispendreci i pogusi suzavcem bez obzira hoce li se odvojiti ili ne.
@BokirSDA zasto da ih pendreci?
@WalterW Zato što treba da boli ako istinski vjeruješ u nešto inače ne znaš cijeniti to nešto.
Dodik spremio helikopter.
Katalonija je bila neovisna dok ih nije Castilla anexirala, podržavam Kataloniju. A RS? Šta je rs , koju historijsku činjenicu i suštinu imaju? RS je genocidna tvorevina koja je poslužila samo da privremeno donese mir u regionu.
@omerovBabo ala jest im i tesko.. ;)
@omerovBabo rs je obicno sranje i prcevina ako nastavite sa sranjem nece vas biti ni 30% :D ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
razlaz prije ili poslije. samo je vrijeme u pitanju, isti slučaj kao kod nas.
@ijuiijuuujuhuhhuuu poslije, kad nas vise ne bude a separatisti od nase djece naprave nkv radnu snagu za razvijene. Da im kopaju i guzice starcima da peru. Tu nas vi nacionalisti vodite. U velicanstvenu propast
Samo naprijed.Svakako se blizi rat
E hebiga budala, syebace samo sebi ekonomiju.
@krilnik samo pokusajte :D ;) nece vas biti ni 30% kasnije
@krilnik Jok, nikako, republika shumska se finansira pdv-om iz pederacije. U hercegovini firme zavise od poslovanja sa bosnom. Bas upravo kljucni igraci imaju puno toga za izgubiti.