Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta li ce ovi nasi reci za ovo...koliko procenata radioaktivnosti mora u RS a koliko u federaciju...molim da se radijacija podijeli po popisu iz 91 godine
Ne moze se to tek tako ugasit moj jaro... Nije to usisivac pa da ga istekas iz struje... To je nuklearni reaktor.....Stvar koja, kad se pokrene, nema gasenja....Ili iskoristenje max kapaciteta unutar jezgre ili oslobadjanje vani...Treceg nema... Zato ti je to tako jaro moj.....Cuvaj se !
A to ti kao dobar, pa zaslužuješ da te zaobiđe
Ma javila se naša hamša iz Japana, kaže ništa nije istina, sve je ovo propaganda
i eto pameti i nukelrarki, korisnije su!!! cijeli Japan se trese kao banja luka hiljdaam godina a ono se sjetilo praviti nuklearke.... sad cemo i mi nagrabusiti
Ma naravno ... budimo OPTIMISTI: super je kad pojedemo malenu fekaliju. To je \"perfektna utjeha\" u strahu da bi smo mogli pojesti OGROMNU FEKALIJU :)
hahahaha, koji jarane nisu ih na FIN-u i mektebu ucili o tome, a drugih nemamo
Ode sve u helach
sta kazu nasi strucnjaci za atomsku energiju na sve ovo?
Ja mislim da nece biti kao u Černobilu imate moj blog www.cernobil.blogger.ba pogledajte procitajte sta radi radiacija sve
primam gejše na odmor - stan i hrana obezbijedjeni. sifra nuklearna ljubav
Nasi su se vratili iz Japana i kazu da mediji lazu, sve je u redu.
Meni je moj jaro prico kako kod japanki ona stvar stoji vodoravno a ne uspravno, valjda je to zbog Hirosime. Sta ce tek onda sad da bude?!?
A fakat, kako stupiti u kontakt i pozvati jednu Japanku do 25 godina...
Preusmjeri na rs !
primamo izbjeglice. bujrum
Bolje da piše \'Panika u BiH\' sumnjam da Japanci paničare, znaju da toliko radijacije popiju u avionima, a o rentgenima na aerodromima da ne pričamo.