Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka vala trebamo se svi podaviti ko miševi kad ovako handrimo ovu jadnu planetu. Ne možeš samo uzimati. a ništa ne davati. Uostalom, sve u životu ima svoj početak i svoj kraj, pa tako i ova zemlja. Izgleda da se kraj polako, ali sigurno približava.
Na Siranu.
http://www.youtube.com/watch?v=dhL0yotG0pQ
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Nebojte se narode mi zaostajemo za ostalim svijetom pa nas ni radijacija nece.
mirno setajte, radijacije nece biti!
aha niske cestice furaju nas hoce da nas pobiju! od prekosutra imamo pdedsjednicu Bakiru Izetbegovic! ima da nam vinko puljic bude majka tereza!
radijacija je sve blize i blize dzeki
Je li to onaj sto tvrdi da je kralj Bosne? :P
Nece x zraka kroz bosnjaka :)
ipak je on svoj na tvome, ako nema planinarsku dozvolu reci mu da ti se skine s .rca, a ako je ima neka slobodno jase kad mu godi ;)
Pa eto ti commi dokaz. Nas narod ne voli ljude koji su pametniji od ostalih jer onda ne mogu da lazu, daju pogresne informacije i sire svoj nacionalizam ili religijsku propagandu. Moras prihvatiti ovaj zatucani narod koji se smije ovakvim salama koje smo mi kad smo djeca bili izvodili na zidovima osnovne skole. Netko se potpise i mi samo dopisemo retard. Ovo su te ovce koje glasaju za iste ljude pa se kasnije zale sto im je zivot grozan. U ovoj zemji je u fazonu ko ima vise para. Obrazovanje je tek jedna usputna osobina i cesto izaziva sukobe sa domorocima. Gdje se drugo moras izvinjavati kad nekoga ispravljas ili mu objasnis nesta.
Gdje je ta radioaktivna cestica da joj ja... ja bi zabranio ulaz svim radioaktivnim cesticama iz japana i uveo bih im vizni rezim!
A one desetine hiljada atomskih bombi koje su Amerikanci, Rusi i ostali isprobavali na nenaseljenim podrucijima me ne trebaju zabrinjavati.Pa vec bi odavno samo bubasvabe hodale Ferhadijom
ahahaha sta ovaj lazni commi ye.be ovog pravog ,yes mu vokri sto mu koristi nick lol
Ljudi ne nasjedajte na ove vijesti! Ovo je još jedan trik farmaceutske industrije da prodaju tablete joda. ;)
Mozemo li tuzit na sudu kako ove Japance i trazit ostetu radi ozracivanja? Bice narode besplatnih Toyota i Hondi,mustuluk