Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo mu izgleda odbrojavaju dane ha????
HEY EURO NISI U PRAVU, EUROPA IH JE ODUVJEK TAKVIM SMATRALA TAKO DA IZBORI NA TO UTICAJA NEMAJU POGLEDAJ I JEDAN AMERICKI FILM O DRUGOM SVETSKOM RATU PA CES VIDJETI KAKO SU PREDSTAVLJANI ( A I KUSTURICINI FILMOVI CINE ISTO HEHE) ZA NJIH JE TO BOLNO JER SU IMALI MOC 50 GODINA PA SU MISLILI DA SU NEBESKI NAROD (SJETI SE G-DE MINISTARKE). SADA KADA SU SE OTVORILI I MALO PO SVIJETU PROHODALI SAMO SE ZALE, NIKO IH NEVOLI, SVIMA NESTO FALI A ONI SU ZLATNI ... A VIDI MU NOSA, KO I SVIH OSTALIH, KVAKA, KVRGA, MRK, DLAKAV, KOCKASTA GLAVA, KRATKI DEBELI PRSTI - GENETSKI POREMECAJ NASTAO KAO PRODUKT MJESANJA SA TURSKIM GENIMA. HEH 500 GODINA NIJE MALA STVAR. JA SAM DUBOKO UBJEDJEN DA CE 'GENOME' NESTO POSEBNO O NJIMA POTVRDITI
Pa sta vam je ljudi, nista bolje se nama u Bosni nije moglo desiti ! Dok god oni biraju ove maloumne za nas je dobro ! Citava Evropa ih ( Srbijance ) smatra unazadenim budaletinama !
Cetnici u Chicagu zatrazili policijsku zastitu nakon sto su mnogi ostali bez picke u susretima s mladim bosnjacima. Veci dio se vec poceo iseljavat traktorima u pravcu Oklahome.
JEL' OVO OVAJ IZVLACI BUKVAR IZ DZEPA ILI JE MALO DEGENERICAN??? MOGO BI OVO I ZORO BITI, JEL MU OVO MASKA ILI PODOCNJACI???
koji ste vi bolidi!!!!!!!!!!!
Ceto iz chicaga, ja dvije zemlje imam u koje sam zaklet Bosnu i Hrvatsku i svak ko takne i u jednu tako je u mecku. U mecku, poneki znaju sta mislim a ti ako neznas pitaj one koji su na Vukovar pucali
HSP Chickago, pa i ja mu isto kazem, metere mu se najebem. Ja zivim u chicagu isto tako i sva veza sa njima mi je njihovih par kelnerica U pravu si ti. A sto se vukovara tice htjeo sam mu par slika poslati da vidi kako njegovi prolaze kad se puno kurce al se ne javlja mater mu jebem kroz grkljan razrezani
CHETNK CHICAGO : jesi li ti onaj srbin iz amerike sto se veselio kad ste bombardovali Beograd. Kako ce se tvoj sin zvati ? John ? Ko sto ste dali guze turcima i postali muslimani tako si ti i tvoja generacija dali guze amerima. Ti si srbin isto ko sto je Klinton englez. Prodana duso ne seri.
hrvati definitivno smrde, oni su niza bica, poltronski narod bez morala, to su insekti, spodobe, genocidni neljudi, stoka i inferiorna gamad. muslimani nisu narod vec poturceni srbi.
Ma kurac ce se oni ikada promjeniti.A sto je jos vaznje KURAC ce ikada biti Velika srbija.Haha ,cak sat vise ako Bog da za desetak godina ce biti manji od Bosne kada izgube kosovo I VOjvodinu >HAHAHAHA, jedite se mamicu vam dlakavu brkatu jebem !!!!!
HA HA HA Imal nesto jadnije nego vi srbende sto placate porez od kog vam je Clinton sjebavo srbiju!?!?! Kosovo vam je Amerika uzela picko a ti im cistis klozete za dolar!!!!!!!! HA HA HA HA HA De dodji malo u Vukovar s kokardom pa ce te jebat HSP kamom u shupak razvaljeni sto su te crnci guzili po South Side-u. Jebo te baja mali knindza sto sad rovi po kontejnerima po beogradu usranom. Hrvati i Bosnjaci u Chicagu samo dodju pokarat ove srpske kelnerice i pevaljke. A jebo te sto su lake! Svak kaze nije tolkacki alat nikad u srbende "videla"
informator, ma ja bi reko da si ti ceto iz cikaga. Mogo bi nam ti i hrvatima i bosnjacima popusiti. budalo jedna mi cemo i ratovati ali mozemo ziviti zajedno a vas cetnike niko ne moze (cast srbima koji to nisu i sa njima se moze zivjeti)
HEJ CETO IZ KIKAGA HAHAHA VIDIM NA SVE SI SE POBUNIO STO TI TVOJ BRAT TURCIN RECE. A NE BUNIS SE ONOM STJEPANU STO TI HOCE GRKLJAN NA NEOSUNECENU KARU DA NAVUCE PA DA TI CERKICU KARA. PA TI NISI COVJEK BOLAN,KAKO MOZES TAKO NESTO DA PRECUTIS. BRATE BILO BI FINO DA TI ADRESU IMAM, VOLIO BIH TI NEKE SLIKE POSLATI, IZ VUKOVARA I MAGLAJA I TREBINJA, MOZDA CES MOCI PREPOZNATI NEKE OD SVOJIH (AKO SU PREPOZNATLJIVI) HAJDE POLJUBI CERKICINU MACU ZA MENE I RECI JOJ NEK FINO PAJKI. USKORO CE JOJ KOKA BITI JEBANA, CIM MALO ODRASTE (MADA BI JE JA RADO TAKO MALU VOLIO OPALITI BA U RAKU BACITI) HAJ' BRACO PA CUJEMO SE
BREkavac get a life