Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al što gdje god vidim snimke i slike iz Amerike, narod izgleda debilno
Hoce li vas osloboditi Trump? Hoce li on zbog vas da gine i zavrsi u zatvoru? E moj Zapade sta sam sebi radis
dje ste klix qanonci, nemojte se stiditi, evo vam totema.
Ovi su popušili lulu mira.
Čovjek koji stoji iza svojih postupaka i uvjerenja.. gdje su ovi naši, da se malo ugledaju na ovog GOSPODINA?!
Qanon je kult za ispodprosječno inteligentne ljude kojima je lako manipulisati što je Trump iskoristio. Naravno pošto su ispodprosječno inteligentni (glupi) oni misle da svi su drugi izmanipulisani osim njih.
Ma nismo ni mi nista bolji kad nam pogledas face,frizure,stajling,muzika itd...ovce
I mi smo se onomad okupili oko Predsjedništva i bilo je i onih koji su zapalili fasadu i arhivu i demolirali pola zgrada po centru i NIKOM NIŠTA.Nit smo u depri nit imamo bipolarni nit nas ko šljivi,evo nas tamo gdje smo bili,ni makac.
Trumptard
Cirkus