Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
United Airlines u padu dionica poslije ovog incidenta već je izgubio preko milijardu dolara... Za ne povjerovati. Pripadnici žute rase najavljuju bojkot United Airlines-a, a čini se da su ozbiljni u namjeri!
say njet to move to US :)
bolje ispasti budala nego iz aviona.ovaj je 2 u 1
On je navodno vrijedjao druge putnike...? Zasto onda putnici kritikuju policajce na ovom videu, a ne tog covjeka. Pokusava krivicu svaliti na covjeka koji je uredno kupio kartu, umesto da preuzme odgovornost za prebukiranost.....fuj fuj koji gad...
Američki murijaci su sve divljak do divljaka, jer svaki neiživljeni kreten može postati drot nakon jednomjesečne "obuke". U geto ne smiju ni priviriti, ali im je duša se iživljavati nad nenaoružanim i bespomoćnim.
U pitanju je doktor koji je regularno platio svoj let,tj kartu. Nastao je problem kad je avion bio prebukiran, a posada je trebala da ukrca jos 4 svoja uposlena zbog sutrasnjeg posla.Davali su 800 Dollara i placen hotel. Nakon sto se nitko nije javio, iz kompa su izvukli 4 imena medju kojima je bio i doktor koji je isto tako trebao biti sutra na svome poslu. Covjek nije zelio izaci, pa su ga izbacili . Uzas, Ameri su inace govna do jaja.
Nisu davali 800 dolara, nego kupone u vrijednosti od 800 dolara koje ni ne mozes iskoristiti u 99% slucajeva. Zato se niko nije ni javljao.
mozda je gladan bio
Toliko za danas sa "demokratskog" zapada, nositelja ljdskih prava i vrijednosti! :) Do slijedece vijesti...SRETNO!
Terorista!?