Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam na Nacionalnoj geografiji one avionske nesreće, pa sanjam ih, a kako je tek doživjeti nešto ovako. Palo je more granata oko mene, ali nekako mi strašnije ovo, pogotovo što vatra ide prema tebi.
Da je bio članak o cvjetnoj livadi ti bi napisao/la: tako sam ja brao cvijeće, a oko mene padale granate. Znam vam soj
Kako ljudi mirno sjede i cekaju upute za evakuaciju dok avion gori. Stoka na balkanskim letovima nema strpljenja da saceka da se avion parkira nakon slijetanja vec ustane i uzima kabinski prtljag cim avion skrene na taxiway. Mogu zamisliti kakav bi haos nastao u slicnoj situaciji na letu za neku balkanski destinaciju.