Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to nisu izbori,to je lakrdija od izbora i okrutno diktatorsko terorisanje svoga naroda--putinov režim vodi ruski narod u sve veće probleme,koji neće nikako na dobro izaći
nedaj Bože da se zivi tamo.
Trebaju ga navući da dođe na kao fol skup podrške a onda ga zgaziti kao Čaušeskua što su zgazili Rumuni!😎
Najgori su ovi diktatori koji znaju da je demokratija ispravan oblik vladavine pa pokušavaju demonstrirati neki privid iste. Brate proglasi se carom, osnuj novu carsku dinastiju po uzoru na Romanove, šta vrijeđaš inteligenciju društva.
Moskovski kasapin
Koliko daješ 🤣 Ako ti je toliko merak
hoce zidovi da preuzmu i rusiju, mada mislim da ce to malo teze ici
Misliš na ove kritičare što pozivaju na protest? Pa jest, sve i jedan židov, nema drugog objašnjenja. Eto ideje i našim političarima, kad god neko odluči protestovati, samo reci da je židov.