"Hajde da to uradimo zajedno"
0

VIDEO / Putinova stranka privlači glasače sexy reklamom

Sarajevo-x.com
Poruka nove reklame koju je objavila Putinova stranka Ujedinjena Rusija jeste da ukoliko glasate možda vam se desi i nešto veoma uzbudljivo.

Ova reklama je dio kampanje koja ohrabruje Ruse da izađu na parlamentarne izbore zakazane za 4. decembar.

Mlada, atraktivna djevojka ulazi u prostoriju označenu kao glasačko mjesto. Dok ona dobija glasački listić, prilazi joj mladić koji joj jasno stavlja do znanja da mu se sviđa. Djevojka potom ulazi u glasačku kabinu, ali je brzo otvori i uvuče mladića u kabinu. Iduća scena je padanje odjeće i slogan "Hajde da to uradimo zajedno". Trenutak kasnije oboje izlaze zadovoljni i nasmijani, dok djevojka popravlja kosu, hodaju do glasačke kutije i ostavljaju svoje glasačke listiće. U pozadini reklame je techno muzika.

Međutim, kao i u većini država, glasanje je i u Rusiji individualno, ali iz stranke tvrde da su ovom reklamom htjeli privući što više ljudi. Član opozicione partije, Gennady Gudkov tvrdi da ova reklama narušava ustav.

Ovo nije prvi sexy reklamni pokušaj da se privuku glasači. Prošle godine je u Španiji emitovana reklama koja je prikazivala ženu kako doživljava orgazam dok glasa.