Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se vec covjek odluci ubiti zasto ali zasto ne ubije onoga ili one zbog kojih se ubija? To mi nikada jasno biti nece. Pa ubijem prvo one koji me handre pa i sebe zasto bih samo sebe?
zvuci logicno, al suicidne misli i depresija su mnogo komplikovsniji od toga
@DirektUBrain2 pa ako ga uhvate ima da ga čupaju, nije htio riskirat ćoik
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mozda je dirao Putinaginicu
Ježi ga, gluh i slijep ne može obavljati takav posao.
Ma koga zaboli patka što se neko u Rusiji ubio!? Svaki dan ljudi umiru u BiH i niko se ne češe zbog toga, a sad je vijest dana što je jedan ćafir manje!
Mrtva usta ne govore
Sta ces, nije lik nikad cuo za otkaz.
A jadan a mogao je samo dat otkaz :P
tjelohranitelj je tako neugdna rijec, zar ne bi trebalo biti tijeloBranitelj? Jer valjda brani tijelo necije. Ili ga hrani sigurnoscu. Ovo je previse za mene...
Nije htio popit caj, pa je onda dvaput pucao sebi u glavu.
toliko je naljutio putina da je morao sam sebi pucat u glavu da ga odobrovolji.
Vidio i čuo ono što nije smio i počinio samobistvo iz zasjede tako što je uspio dva puta sebi pucati u glavu, ma hajte molim vas!
Kako se ubio? Prkosio Putinu mozda?🤭
"Bio na poslu više od 15 sati".... Proslo ljeto sam radio 26 sati, priprema prostora za svadbu, raspored gostiju, posluzivanje i serviranje, i poslije svadbe vracanje prostora u prvobitno stanje prije svadbe.... R.I.P.
@fbUser1594378914 Svako ima svoje probleme i njegovi problemi su najveći. Nekom učeniku je problem što sutra ima test iz matematike. Nismo svi isti.
@pepsi00 100% tu je prekovremeni od par sati samo paravan, ko zna sta je vidio I kako je umro....
Putin je operisao rak i naslijediti ce ga njegova kcerka
Čestitam al sto ba ne povede i putka ,barem bi negdje u svijetu bio heroj a ovako si ispao pizda obična
trebao da uradi ono sto ne smijes ti