Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako su i Srbi govorili da su preventivno napali da mi njih ne napadnemo :D
Nije Rusija preventivno napala Ukrajinu. Izvini druže, ali u Ukrajini je državnim udarom 2014 Amerika svrgnula predsjednika i postavila neonaciste na vlast. Ti neonacisti su granatirali civile u Donjecku 8 godina prije nego što se Rusija ukjučila u rat. Preventivno napada NATO, a Rusija je čekala 8 godina da se mirnim putem riješi taj sukob. Čak su potpisali i Minski Sporazum koji je naravno zapad izigrao
Simbol, da u pravu si. Imaju snimci kako naši tankovi izlaze iz BiH i prelaze granicu BIH i naši ljudi bacaju cvijece na njih. 1 Oktobra 1991 ste napali Ravno da blokirate Dubrovnik a 1. Marta 1992 je Celo ubio Svata. E sad ako niste vi napali Ravno, onda izvini molim te, mora da su Svabe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo predsjedniče. Tako mudar lider zbori i drži svoju zemlju u zajedništvu. Sve što je rekao je 100% tačno, samo je trebao ranije odhebat zapad, a ne zvati ih partnerima. Hinje su to koje ti povlađuju dok ne osjete priliku i opkole te i napadnu. Tako su i Gadafija navukli na tanak led.
Radjanje više djece , da bi ih slali u rat da ginu ? Diktatori su isti u mišljenju, paranoja i šizofreničnost , spoj koji ubija .
Neka ruske majke rađaju tebi vojnike da đubre Ukrajinu, a cure snimaju porniće u Americi. Putin kaže da Rusija u sljedećih šest godina mora osigurati "stabilan rast" nataliteta, kako bi "poboljšala kvalitetu života" porodica.
Daj pošaljite jedni drugima nuklearke,eto bar radi ostalog naroda na zemlji
@gooUser1707641968 znaci i u sarajevu je neo nacista bio 91? Epa sad ti je zapad skonto da u Moskvi ima neonacista na vlasti i oce da ga denacificiraju po svaku cjenu. Stas kad je popularno tako prozvat nekog prije nego ga napadnes.
Tipični diktator! Ko da ga je Lenin pravio.
Al derpaši i trandže, plaćenici soroš i rokfeler fondacija, sikću na lika koji je zabranio lgbt propagandu, samo deri Putine ruke ti se pozlatile! Evo ih plaćenici zapadne fuj propagande nedavno na skupu u Sarajevu! https://www.logicno.com/politika/sorosevi-i-strani-placenici-birn-u-sarajevu-govore-o-ruskoj-propagandi-u-bih.html
Kao što su rekli u Zimskom ratu; osvojili su dovoljno teritorija samo da pokopaju svoje mrtve! Ukrajina ih je previše koštala
Radite sta hocete, samo BALKAN ne dirajte
Mislim da se Putko strateski prevario. Imao je Rusiju koja se stabilno razvijala, a sada ima Skandinaviju u NATO, Ukrajinu koja je maltene NATO I EU, ima ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici i ima konstantan pad jer rat puno kosta.Sem toga navukao je Evropu i USA, da jos vise zatezu odnose i bit ce samo gore. Htio je komad zemlje ali je dobio mnogo loseg.
Heartland vs Rimland, vjekovni sukob. Pali su Napoleon, Hitler, evo i karrinosvirač klavira pade!
radjajte djecu da bi vam ih on slao u ratove za svoje bolesne ciljeve. Tko je sad sretan u Ukraini?
Zašto nam zapad divni krasni ne odgovori zašto nisu primili Rusiju u NATO kad su tražili???? I zašto su se zapadnjaci povukli iz onog što su potpisali mir u Ukraini u Ankari zašto se zapadnjaci povukli iz mira i gurnuli Ukrainu u ovo gdje danas
Samo nam još odgovori na ćijem si ti platnom spisku, rs ili rs ili rusia... ili je možda u pitanju domoljublje
Ne mozes u NATO kada to zatrazis, nego kad ispunis uslove (poput stanja ljudskih prava, demokratski standardi, vladavina prava, a ne jednog covjeka...). Sada ti odgovori, zasto Rusija ne postuje Budimpestanski Memorandum?
Mi ne pripadamo tom zapadu barem nas tako kvalificiraju zapadnjaci tako da nije naš problem gledamo svoja posla zabili glavu u pijesak kao i svi u slučaju Gaze znači glava nam u pijesku ko će koga boli me briga
Amerika, Izrael, Rusija i Srbija su agresorske Zemlje, jer su vršili ili vrše agresiju na druge države! Amerika podržava agresorski Izrael, a Srbija agresorsku Rusiju! To su činjenice!