Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pravi Valter...Ne pomaže Amerima ništa.Ni avaksi ni predatori ni sateliti.Spram ruske tehnologije u debelom su zaostatku.A ovaj avion je tehnički napredniji od f-22 raptora.Raptoru je radijus dejstva 2960 km a Suhoju T-50 5500km.Inače,ovaj novi ruski avion je apsolutna nepoznanica sem za možda par ljudi,naravno u Rusiji.Nikakvih detalja o njemu nema osim da je strava na nebu.Rusi ne galame kao Ameri.Ćute i rade.
Englez je izgleda ekspert za rusku vojnu tehnologiju, a u stvari je glup kao k.u.r.a.c.
Prvo zadovolji bližnjeg svoga: mater i sestru.
Daj posao svojoj mami,ona ti je najpreca....
Nudim dobro placen posao za i s l a m s k o-t e r o r i s t i c k u gamad na ovom sajtu... Placa 20 eura DNEVNO Nista tesko ne radis samo peres, trljas i glanjcas MI-GA 15 (cm) po cjeli dan, masalah... Bujrum..
http://www.youtube.com/watch?v=VnnMNF-UKxE
Kao letač prije bih letio u ruskom nego američkom avionu. To ti je kao voziti reli i šaltati ručno sa međugasom, potezati ručnu u krivini, a po drugoj strani voziti majbaha koji lebdi. Merak je kad imaš u rukama komande, a ne kad kompjuter sve radi za tebe. Što se tiče borbe prije bih letio u američkom avionu (uz svu podršku avaksa, pretadora, satelita...)
fafaj miga,zar nemaju tog gvozdja dovoljno za izvoz
a o kojem migu pricamo, mig 21? :D
Budalo .. Americki avioni su k za ruske ... Njih 12 ganja miga i jedva ga sruse ali prije toga je on derno 4 voricu
taman, sretan je sto je u vazduhu haha, ruska tehnologija, cudi se i putin sto mu motor nije ispo\' ili otkazo\' :)
Madrr Raššša