Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putin je destruktivan za Srbiju i Bosnu i Hercegovinu!Mi smo EU i Nato!Bez ljutnje
@MojneTi3 Srbija je destruktivna i bez Putina. To je neuspjela drzava kao i BiH. Juzni Sloveni treba da budu samo uz Njemacku kad se oslobodi.
@MojneTi3 Ajdeee, neznadosmo bez tebe?! Šuti kukavče sinji da te Rusi nečuju, otrovaće te k'o pacova!!!
Samo uzmite redoslijed dogadjaja ovih dana. Tramp dize uvozne kvote na celik (ko zna shvata), smjenjuje Tilersona, hemijski u Guti i ovo sad u Londonu. Mediji kao pred rat. Nije Putin bas bez veze odvracajuci nedavno pricao o naoruzanju.
Izolovati govna koja samo prave sranja po svijetu.
"Poslije cetvrtog svjetskog atomskog rata zagadise se zemlja, vatra, voda i vazduh bogati su disali uz pomoc specijalnih aparata sirotinja je prislanjala noseve na auspuh Pocelo je tako sto Ameri nisu slusali Engleze pa su abnormalno iznervirali Kineze Japanci iskoristise trenutak slatki pa vratise Amerima za Hirosimu i Nagasaki, Nagasaki" - Rambo naki iz sela
Putalju izgleda hoce da nabiju rogove u glavu,previse se sepri kao Tetrieb....
Neće rusi na Amere Da englezi ne zamjere
Pazi Djikana kako brane podivljale Ruse i njihove hemijske napade na civilno stanovnistvo. Prvo ste neki dan svi u glas podrzavali ovaj podmukli napad "Bacuska se osvetio izdajniku majke Rusije" i slicna podanicka sranjaa, a danas vec ide prica "to su Englezi sami sebe otrovali"....isto ko za Kapiju, Markale itd...zaista ne znam sta je to toliko zlo u tom pravoslavlju, ali ocigledno pravi od sljedbenika tog suicidalnog kulta mentalne bogalje.
@izgodaninezgodan Ko je pobio ljude na Markama i Kapiji, Djikane ?
Evo, zabrin'o se ko Inzko u nas sto se brine.
Ubili ga britanci, mi6 obavjestajci, podmetnuli dokaze da ispadne da su ga njegovi roknuli jer je htio izdati domovinu. Klasicna namjestaljka na koju vise niko ne nasjeda.
Zanimljivo https://www.logicno.com/politika/skandal-s-rusijom-britanci-pripremili-jos-prosle-godine.html
e eto baš se zabrin'o........... :(
Cilj je usporiti Njemacku i cijelu EU. To se vec ponavlja. NATO je okupator Evrope. De Gol je znao da se Evropa mora osamostaliti i da joj je Britanija neprijatelj. Prvi i drugi svj. rat su izazvale "sedam sestara", Londonske i Njujorske banke(zidovi)da bi zaustavili Njemacku, napljackali se, ovladali naftnim poljima na Bl.Istoku, okupirali Palestinu i uspostavili UN. Rusija smeta u Siriji i pravi sa njemcima sj.tok. Juzni nije mogao, jer Njemacka u te drzave nema povjerenje.
Sve je ovo jedna velika igra
William Engdahl - Stoljece rata. Imate prevod na bosanski. Bude puno jasnije.
@rade_s Prorekoše braća Tarabići da to 'vako samo mora ići!!!
Ne daj se tata bandi