Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putin zna svoj posao.
Zdrastvujte.😷😷
Treba.
I pare.
Lako vam je one siromahe bombardovati 4-5 godina..bolnice,skole...sto Coronu ne bombardujes? Nego kukas sad za ekonomijom a kolekcija satova i jahti moze Rusiju iz krize izvaditi.😰
@Poppaj prosvijetli nas koga rusija bombarduje ko su ti siromasni ili ti ne znas u kojem svjetu zivis ili imas ispran mozak?
Zar vi niste Sila broj jedan,kako ove moje komsije misle!? A..zapitaju li se sto Mile ne trazi pomoc Rusije,u koju je isao svakih mjesec do prije mjesec-dva!? Zasto Aleksandar Veliki😁nije zrazio pomoc Putina i Majke Rusije..nego prigrlio Kinu nebi li ga Kinez pomirio sa njim..vi mislite mi nista ne znamo!?
vise u bih oboljelih nego u rusiji.sto ova korona smrdi na zavjeru.
@kikobassic svega ti kako vise u bih
Koronavirus je biološko oruzje Kine i Rusije.
Pa najugroženiji su ovi koji su uveli sankcije!
Pošteno!Ukinute crnu listu za dodika i posaljite ga u New York hitno.Ne mora se vracati!