Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hitler 21. vijeka
Putler
Kakvi logori hajde neka krenu. Nije bosnjo vise opremljen kamenjem u dzepovima niti je srpska vojska bivsa jna kao sto nije ni 20ti vijek
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cuj ovo idite kuci , pa to im je kuca majmune!
Putin je Milosevic sa atomskim glavama. Odlucio pred kraj zivota da se poigra sa svijetom. Ovaj isti scenario ocekuje ponovo BIH ako se putinovi igraci COVIC I DODIK ne zaustave. Sad se vidi koliko je velika bila odluka kad je TITO rekao Staljinu NE. Mi nismo dio ruskog svijeta. Osvjestite se ljudi.
Zapadni svijet kao Valentin Inzko nekad:”Izražavamo zabrinutost, oštro osuđujemo, pozivamo na dogovor…”
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mnogi su okačili i rusku zastavu na kući. Valjda da ih ne diraju.
Ne razumijem ove narkomane.Valjda mu mozak izgori od votke i raznih opijata
Sad ce Vucic reci da su ukrajinci ubili ruskog svata i zato je poceo rat
🤣🤣🤣
a gdje da idu, pa oni su kod svoje kuce, u svojoj drzavi
Koji ludak,braco draga......evropo i ameriko,pokri se usima i ne javljajte se vise.
Ljudi, ne ložite se bez veze.. Sve dogovoreno. Naredni korak digitalne potvrde za sve, i novi svjetski poredak
ljudi nisu svjesni kakva je amerika po pitanju naoruzanja i da ono sto oni imaju uvijek kriju za ovakve scenarije.
Da valja nevalja.. da će bit još gore.. biće..
zanimljivo je kako su boslibani glupi da je to skoro za divljenja. Bez svoga misljenja i mozga. Samo ono sto im se servira od strane lokalnih medija ,u to ce i vjerovati. Jeste li pokusali zamisliti obratno? Da Rusija ima neki NATO istocnog bloka koji hoce da postavi svoje oruzije na granice USA? To sada radi NATO isto. Rusija nema pretenzije da se siri na zapad, a NATO ima pretenzije na istok. Kako ne vidite ko pravi probleme glupanderska polunacijo?
Nije ni cudo sto su vam politicari glupi ko qc, kada su izasli iz istoga naroda...sluganski mentalitet...sjetim se samo rata...slusa Cecu i ide na ratiste da se bori protiv vojnika njenog muza koji mu puca po gradu i porodicama...kakav ste vi to blesavi mentalni sklop?
Glupane Rusija je vec stavljala bojeve nuklearne glave na Kubu prije 50 godina. A svako ko napadne drugu drzavu, granatira i ubija narod u drugoj drzavi je agresor! ebo ti putin familiju nakardnu..
Ista matrica i ista priča koju su nama plasirali 1992,"položite oružje i neće vam faliti dlaka s glave"krvoločne nacije rusi,srbi,grci......fuj,fuj,fuj
Tako su i milosevic i karadzic govorili 1992 pa napravise logore, silovanja, klanja, genocid.
Neka ruski vojnici idu svojim kucama, jer nisu ukrajinski vojnici dosli u Rusiju, vec upravo obrnuto. Poznata zamjena teza, ali nazalost narod sa obje strane ispasta, a tako je to kada se dozvoli diktatura i apsolutna vlast jednog covjeka vec preko 20 godina. Narod naivan, glasa, nikakvu pouku nije izvukao iz perioda vlasti hitlera i njegovog zuluma u Evropi.
Nisam za rat nedaj bože, Mao mi naroda, ali Amerika gura nos gdje joj nije mjesto,. ebo vam NATO sve, sjedi tamo šta se guraš i na istok
Konacno rat bez muslimana
Iskompleksirani kepec