Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo scenarija:turska je gotova,nato je se odrice,slovenija hrvatska albanija ce same pobjec iz natoa da ne postanu mete ruske,znaci cijeli scenario tampon zone vatikana pada u vodu zbog novog nevjerovatno softificiranog oruzja ruskog,sta ce na kraju bit sami bog zna
Da je rekao obrnuto pa da ga čovjek poštuje ovako...
Kako se Arapi zabavljaju -parti/Wedding,svadba.!https://www.youtube.com/watch?v=IJEO3rmefmI
normalno tako i treba
Ukrajina je Rusija. Uvijek bila i uvijek ce biti, na veliku zalost katolicke (NATO nacisticke) ukrajinske manjine. Ukrajinci i Rusi su jedan narod i sve granice medju njima su vjestacke.
@sasha,ako su jedan narod,što ih pobi bez milosti ?
ukraina nije katolicka ona je pravoslavna samo sto su oni priznali papu i bili liziguze njemacke uvijek od 2 svjetskog rata nesto poput cetnika ustasa i izdajica od strane muslimana koji su na strani bili isto njemcake u 2 svjetskom ratu ,cast svim koji su biolbi protiv i branili se od nacista, a skoro je postalo svukud danas isto sve sjebano od novih fasisickih demokrata navodno demokrati jesu sjebali svijet svaka im cast koji debili
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kada bi se svi Slaveni ujedinili bili bi najveca sila na svijetu. Zato nas i zavadjaju.
@fantom slobode nije bolje ni sa zapadom najbolje je sam i sa svima to je jednina pametna kod tite bila nesvrstan pa suruj sa svima ,, bliski istok davo naftu skoro djaba ameri placali samo da budu blizu rusima rusi placalisamo da vide sta ameri oce ..
to je istina zato nas zavadzaju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)