Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek svi unište nuklearno oružje!
@MustaffaGaraggic mustafa sine umij se okupaj se operi se dolje sto bi rekao damir niksic
i svejedno neće biti ništa od toga, lik zna Amerikance u bobu, pa ipak je on odrasto u Švici .. Ameri ratuju samo sa onima koji ne mogu da im vrate
Podrška za druga Kima. Ne daj bagri u svoju avliju.
Kaze kad bi zapucalo u koreji, ja bi kofere i pravac u njemacku na socijalu :D
Mogu da ti puse putineee
Kime dok imas nuklearku ne smiju ti nista,a mad ti je uzmu jeban si kao i Gadafi, Husein i ostali
Treba početi da vidimo kako izgleda taj nuklearni rat dosadilo ovo ratovanje tamo po pustinji sa dzipovima u raketama je budućnost... Ako budu dobre ja vam javno obećavam 100000 komada
--- Tenzije na korejskom poluotoku na ivici velikog konflikta Moj Putine i na balkanskom su poluotoku, a ti jedva čekaš DA PLANE ko u Siriji !
Živio Putin.
Ma ja ba da nije vas da spasite svijet od amerike gdje bi svi bili, ne seri svega ti svi vi ehbene nas male zemlje zboig svoji interesa, dok kod nas brat na brata puca.