Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo EU i Nato.I nije pošteno da kočite i usporavete i Srbiju i Bosnu i Hercegovinu zarad svoji geo-strteških interesa.Tako nanosite ogromnu štetu čitavom regionu.
Ali realno mi geografski i civilizacijski pripadamo EU i Nato i sad nas neko želi okrenuti prema Rusiji koja je 2 milje daleko na Istoku.Nidje veze
Najbolje bi bilo da nismo nigdje i da gledamo svoja posla...imamo viška svojih problema, ne trebaju nam još tudji.
Stvara li se ovo novi vojni i geostrateski front, mozda koliko je to dobro za buducnost nas ovdje ne znam jedno sigurno znam nas ova nova ujedinjavanja nece zaobici, Ovo ce se itekako odraziti na nase regione e sad pozitivno ili negativno vidjecemo
I Iran i Turska su u toj mjeri u Bosni da neće u tom trojnom savezu dozvoliti Rusima da nešto prebijaju sa Srbima u Bosni jer Dodiku su Rusi posljednja nada.
dogovor o interesnim zonama u Siriji
Zanimljivo kako nitko ne primjecuje sta se iza zavjese dogadja na Arktiku...
Istok krece sa eksploatacijom Afrike dok Zapad krece sa odledjivanjem milijadri dolara zarobljenih na Arktiku... p.s. metereolozi na aparatima u narednih 10g...
velika je ovo sila u ljudstvu i tehnici ali i jake ekonomije osim Irana malo slabiji...
EU igra losu politiku sa Turskom... ako ih nece u EU onda su mogli napraviti specijalne veze a ne gurati je rusiji u ruku... sami sebi prave problem... EU je i BIH napravila i pravi velike probleme... sa svojom indolentnom politikom
KO bi reko da ce rusija spasti na to da se uliziva iranu i turskoj u guzicu dok ih srbi iz dna duse mrze i teheran i tursku
Erdogan Staljin pravi
meni sa onim brkovima vise baca na hitlera
Erdogan zasukao brke! Šteta što turska nema plin inače bi oko nje svi obigravali...ovako mora brko oko Rusije da pleše kako svira!
USA više nema ulogu posrednika u razrješavanjima kriza . Sada to preuzima Rusija , Turska idr. Možda će svijet biti bolji. Dosta je i USA politike i iskorištavanje svih ostalih.
@psihologija Blago se onoj kuci koju Turčin i Rus zaobidju . Nemas ti pojma kakva je to bagra . Radim vec 20 godina sa svakom stokom ,vjeruj mi Ameri su gospoda za ove .
hahhah ... Rusija, Turska i Iran, fali im još Sjeverna Koreja i Kina. to bi bio skup doživotnih diktatorskih vladara na jednom mjestu.
Osmansko -svetosavsko - iranska kolaciji. A sve tri su teološke države, mašala. Pljuni i zapjevaj ko nedavno mali Dačić: Osmana, osmana, OOOOOOOsmanagaaaaaa ! :)