Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smirio se ha
Cujjj nije nam prijetnja!!?? Svima je Jasno da nije stvar o vojnoj prijetnji vec naprotiv u Finskoj I Svedskoj nema Donjecka I Luganska a narocito nema nekih novih genocccidnihhh republika poput ove nase rs!!
Mali žohar mijenja priču...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vi ste prijetnja cijelom svijetu. Vas 20 ima po 15 milijardi dolara a narod tuši jetru u votki od problema i neimaštine. Šta uradiste od Rusije, onakve civilizacije... Vi ste sramota za Rusiju i sve velike ličnosti od Dostojevskog, Tolstoja, Gargarina do Rastropovića...
i Aršavina
Pogrebnyaka hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja je ciganija i mraka u eu a i stoka od rumuna bugara cigana hrvata i ostalih bih budi di jesi netreba ti eu
ja ovog manijaka nista , ne kontam, kad su bivse SSSR republike (Latvija , Litvanija , Estonija ) i Rumunija , Bugarska usle u NATO nije nikakvih prijetnji bilo , sad odjenom ove vukojebina Svedsla i Finska su problem >>?????
ukakio se
Putko i 5 mrmota
I Picousti je skonto da Ruje nisu toliko jake samo neće da kaže svojim glupsonima koji vjeruju u SF mitove.Ovi iz ovo manjeg BiH tora jos guslaju mitove od prija 500 godina.
Možda je popio tabletu za smirenje ,pa još uvijek djeluje...
Pa to niko nije uspio kao Rusi, da se ne svrstavaju u alijanse i budu neutralni i da ne ratuju preko 200 godina. Hajd' povuci prvi obarač Putko!
nesto prijetili prije sada kada je skonto da je ruska vojska samo mit i da nije tako jaka kao u fol sada ma nema problema lol
Hahaha. Kako promjenjen kurs politike.
Dolazi pameti
Daj boze
Hahhahaahah vuna vuna
Hahah ništa više nije problem......ima onaj vic kad zeko kaže medi, neka medo ja ću.
Sta li ce sad onaj ruski ambasador ovdje. Prijetio covjek opasno.
Samo me interesuje sta ce sad komsije sa SANU 2 i ovi lokalni izvrsioci. Crni vam dani dolaze!
Krezavi tigar !