Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu mi smiješni ovi novinari. Čuj pita Putina jesu li Rusi oborili avion. Eto baš će ti reći da jeste.
Dje ce rec jesmo, zaigro se oficir koji to prati, i opalio
Kaze putin, nismo mi, samo se :)
Putin je i Dodiku obećo mali i VELIKI kredit pa slago,ko će mu sad vjerovati?
Sami sebe oborili. Jadni ljudi.
Naravno da nisu Rusi zna se ko nisti citav svijet i ko rusi sve zivo! Kako je Evropa obnovila ugovore o plinu sa Rusijom, Rusi su krivi za sve zivo, Amerko kurvo!
@DjiberSaPlanine, ne moras bit medjed nego samo pravoslavac da bi ovako nesto uradio.Znamo sta su domaci krmojebi kod nas radili.
Isto kao sto srbi nisu ispalili granatu na markale...
IZVRŠIOC NIJE BITAN: Naime, najviše je odgovoran upravo Vladimir Putin za nestabilnost uzrokovanu agresijom Rusije na Ukrajinu.
PITANJE: Zašto je Rusija podržala genocid nad bošnjacima u Bosni ? ODGOVOR: Iz istog razloga kao i genocid nad ukrajincima u Ukrajini.
Laže pašče kriminalno.
Pozdrav Bosno , moć imati i iskoristiri, a sve sa lazima ,klimavo.
To i lici na ruse, pijanu i nekulturnu stoku. Treba im uvesti nove i jako ostre sankcije a porodicama zrtava da isplate ogromnu stetu !!!
Ma to je neki ruski vojni fanatik, za*ebavo se sigurno, kao ciljo avione, i slucajno klikno, bilo djes to pritsno, i fijuuu ode raketa na malezija Airlines
@BangirBangir Youtube: Ludi rusi, pametnom dosta
Ne branim niti uopšte volim Ruse, ali ako ste čitali ovaj izvještaj... To je priča za djecu do 10 godina! I fali mu osnovna stvar: motiv. Rusima je u to vrijeme tamo sve išlo na ruku. Apsolutno nisu imali nikakve koristi od obaranja tog aviona i skretanja svijetske pažnje na sebe. Što se za Ukrajince ne može reći...
S obzirom da je na NG bila emisija o toj istrazi vjerujem svojim očima.
@burgija svaki avion im je bio vojna meta(poznata rusko-turska prica), buk da lansiras trebas potvrdu od najmanje 3 radarske stanice(min 3 covjeka) a svaka stanica ima najmanje 5 ljudi. Taj avion ima obrise slicne jednom Ukrainskom avionu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dje si vidio da pravoslavni gad citaj vlah , govori istinu. to je narod koji ne priznaje genocid u srebrenici. to je narod koji ne priznaje hemijski napad u siriji. to je pogan cetnicka. rusija i mala srbija. fuj 💩
@BangirBangir samo ovi sljedbenici cetnickih ideologija. A ostalo su normalni srbi !
Nije Putko, vec Dodko iz RS-a haubicom