Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sloboda za Palestinu. Za Izrael međunarodni sud za razne zločine. Zločince u zatvor.
Samo mu prenio Nostradamusobo proročanstvo šta se sprema Izraelu
Svi ste vi F A Š I S T I
Ovo se Putin malo pere od zločina u Siriji i Ukrajini. Ko biva, vidite, umijem i ja biti humanitarac.
daje
Opet Rusija planira?! Pa dokle više?!!! Molim!!!! A, Rusija je i isplanirala napad! Ima smisla…🤔
Ovaj svijet otisao u 100 PM.
Strasna nam se buducnost pise, kakve budale upravljaju svijetom. Puna su im usta svima mira a ubise gdje god stigose.
kad je bilo drugacije?
Putine imas podrsku
Putin mirotvoeac 😂
Putin je Mesija (dbr ne bukvalno) ali otkrio nam je prirodu svijeta u kom živimo. Otkrio nam je sve. Apokalipsa nije nuklearni rat. Kad se prevede sa grčkog Apokalipsa znači Razotkrivanje u nekom prevodu. Razotkrivanje istine. Šta je sada istina? Dobro, znali smo i ranije da Hazari vladaju svime. Poenta je mesijansko doba kod Jevreja znači i otkrivanje 10 izgubljenih jevrejskih plemena. A to su po svemu sudeći, gotovo svi ljudi. :)
buahaha, ovo ko da benzinom gasis pozar
Samo mu prenio Nostradamusobo proročanstvo šta se sprema Izraelu
Cirkus od ljudi. Napadači drugih država, zločinci i najgori ološ radi na nekom njihovom miru. Kada ubiju, otmu, protjeraju, onda kao rade na miru.
Dvojica agresora.
Narodi su stoka svugdje u svijetu jer je po narode stanje gore nego za vrijeme robovlasnistva.Koliko trebas biti licemjeran bezobrazan ohol da kao trazis rjesenje za rat u drugij Drzavi dok tvoja Drzava ciji si predsjednik vrsi agresiju
Rusija radi na postizanju mirovnog rijesenja
Mi kazemo Pometi ispred svojih vrata prvo...