Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika gurnula Tursku u vatru i sada šuti... Izvor zla su S.A.D...
Povlače se iz koalicije "ukoliko Turska ponovo obori ruski avion.", kaže Putin Molim!? Zar on to ponovo očekuje???
Franz.. NIJE Hrvat, a NIJE ni Srbin. On je ĐIKAN !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Glupi Turci. Putin sada ima izgovor da instalira S 400 u Siriji. A to znaci da vise niko nece leteti ako se to rusima ne svidja.
Poturice su u bosni mislis? A turci svojoj muslimanskoj braci kradu naftu. Eto postenja muslimanskog.
http://9gag.com/gag/aOmMD3N
Turska će u vrlo kratkom vremenu napraviti neki veći incident. Vidjet će te. Isil je turkoj trebao ne da bi švercao naftu, koja usput služi da turci ne troše svoju lovu finansirajući ga, nego zato da RAZVALI KURDE, Ameri da staveu potpunosti Siriju i Irak pod svoju kontrolu, zatim se prabaci na KAKVAZ sa ISILom da destabiluzuje Rusiju i rovari IRAN. Sad im je to sve rujo pokvario a kako stvari stoje, vratit će im se kao bumerang.
turcima nije ovo trebalo
Rujo, molim te, spici ih do posljednjeg, vrati im sve grijehe do sada napravljene. Ako moze da budu kao Cecenija.
Ova izjava je ispitivanje pulsa NATO-a. Razvlači ih kao žvaku. Jbn igrač, do bola.
koliko su svi ovi navodi ovdje u textu tacni, postavlja se veliko pitanje!!!
Naučite se pristojnom ponašanju i poštivanju pravila i biće sve OK!
Ma šta reče buhtlice...? Evo kaže Putin, biće dobar :( Je li tebi neprijatno što si tako glup? Ja dozivljavam transfer blama kad citam tvoje komentare.
Lion......Hu iz ju Snohaćenko ???? Oprereš li usta nakon navale fekalija u obliku debilnih komentara ?? A da, voda je za vas brabonjaše neprihvatljiva materija hihihihihihii
Putine idemo zajeno na 23,7%
hahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahaha ... aaaaaaaaaa hahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahaha