Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ovo nije dokaz Putinove trenutne slabosti ne znam šta jeste. Ovakve zakone samo tirani mogu da donesu kad im nema spasa. I on može da se usprostavi NATO-u, a formalno nato nije ni poslao svoje snage. Pogotovo još kad napadaš, moral je 5x slabiji. Do sada se Rusija uvijek uspješno samo znala branit. Priznaj poraz, uvaži kaznu, i nek se svijet vrati na normalu. Ne mora bit uništen.
Te zakonske kazne za neodazivanju vojnom roku nisu postojale prije rata, VEĆ kada je botoksirani patuljak shvatio da gubi, kukavički je uveo vojni rok, kako bi uništio hiljade, ma milione mladih života , zašto on ne ode na bojno polje i bori se?
Iskompleksirani kagebeovski PVC kepec prso
Zabranio muškarcima da kupuju avionske karte.😀 Patuljka treba što prije riješiti. Ovo se neće dugo trpiti, iako on još uvijek ima pogolemu podršku u narodu.
Do posljednjeg Rusa. Ovaj će na kraju pobiti više Rusa nego Staljin.
Imo je podrsku naroda dok su navijali sa kauca.. sad su se stvari okrenule..cim je yvoja guzica u igri, odmah si za mirnija rjesenja
PUTONE IMAS MOJU PODRSKU, SAMO NASTAVI DA UNISTAVAS RUSIJU I RUSKI NAROD, NA JAKO DOBROM SI PUTU DA TE UBIJU.
To je malo ljepse upakovana prica iz ww2 rata. Imas opciju da dobijes metak u celo od neprijatelja, ili od prijatelja. Ma USA su umjetnici ratovanja za ove crvene, i ako mi nisu ni jedni ni drugi dragi.
Sovjeti su cesto mrcvarili svoje stanovnike. Njemacki nacisti uhapse zene, zene kao civile, i odvedu ih na rad u Njemacku. Nakon slobode, Sovjeti kazne te zene - sto su se predale. Svasta bilo, ne znam kako se sad poima dobrovoljna predaja u ruskim sveskama.
Dobrovoljna predaja! Ne znam detalje. Generalno, kaznjivo je sirom svijeta da se vojnik iz cista mira preda. U Drugom ratu, Sovjeti su kaznjavali i one koji bi se predali po rezonu ratne situacije. Englezi i Ameri su puno humanije i logicnije tretirali predaju svojih vojnika.
Ove stvari su vec postojale ili morale postojati, a postoje vec u mnogim drzavama. Nadopune mogu biti u pojacanju kaznenih odredbi. Ne znam da li su Rusi dali pojasnjenja. Ako nisu, oni prave propagandu protiv sebe jer ispada da su samo kod njih kazne koje su i kod drugih.
sta ovaj covjek radi jbt. pa jel moguće da je njima toliko dobro
Bježe sa frontova, masovno kradu gorivo.Moral na nivou
MA BOLI VAS - ŠTA FALI DA VAS IMA 100.000 U ZATVORU :)
Ma mislim da je ovo patka, ne treba vjerovati svemu sto pise.
Ne daj Bože da ovaj tiranin skupa sa "kolegama" iz Kine, Indije itd , zavede neki svoj, novi "svjetski poredak"! Bio to kraj bilo čega što liči na demokratije i slobodu. ...Zapad je ovaki, Zapad je onaki, ali ipak se može "disati", Rusi bi obnovili gulage i gole otoke
Nema labavo
Bezuslovna podrska Ruskog naroda diktatoru dolazi na naplatu, sada ce sve da plate zivotima svojih sinova i ti samo zbog carevog hira.
Šalji partijaše Milorada,dati će putko lizalo da se fino oblizuješ.
Kolika tebe čeka kazna zatvora?!
Rusi ce pojacati vojnu industriju. Glupo je potcjenjivati ih. Oni su u Drugom ratu izgubili prostranstva u pocetku, potom predislocirali fabrike i proizvodili mnogo vise od Njrmacke. Kad im oruzje postane prioritet, imat ce ga viska.
Pa naravno , toliko su glupi i bahati komentari koji bi nategli na zaključak da je Putin ovo već prošlo! Nažalost daleko je od toga ..tek počinje show.