Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je to , jer ovi bi usvajali samo musku dijecu zna se ...
nije lako voditi zemlju kakva je rusija... al covjeku sa balkana ne nedostaje maste i gluposti pa svako misli da bi to radio bolje od putina. takvi smo kakvi smo...vrece pune govana :)
I ćorava kokoš ubode neko zrno, pa je evo i Putin uradio nešto pametno (Englezi kažu izuzetak koji potvrđuje pravilo).
A sto je zabranio gay parade narednih 100 godina to nista, Putin je najjaci covijek na svijetu nisu mu iza ledja masoni, ima najbolju armiju!
Istospolnim ...da ne kazem bracovima, jer brak je institucija, ugovor izmedju muskarca i zene i kao kruna braka su djeca.Istospolnim spodobama treba zabraniti i zivotinje da usvajaju...jer oni da zele djecu i da ih vole stupali bi u normalne bracne veze i radjali djecu!
Kako ugrađivanjem maternice? Bolesnici jedni! Onda ostavite djecu i "ne spašavajte ih" a vi ugrađujte sebi i karburatore ako hoćete. Evropa je u većoj tami nego što je bila u srednjem vijeku. Samo Islam je može spasiti!
Najjači i najbolji predsjednik u ovom trenutku na svijetu !!!
Vodi ga kući, mongoloidna nacikomunistička majmunčino.