Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jednom je Putin oteo cokoladu bolesnoj djevojcici i smjeskao se zadovoljno dok je ona neutjesno jecala. A jednom je iz sirotista ukrao sve bozicne poklone i u prazne kutije stavio kamenje. Jednom se tako rugao debeljuskastim djevojcicama, pokazivao prstom na njih i govorio "debela, debela". To mu nije bilo dosta pa ih je jos i vukao za kosu. Najvise je volio da ne ustaje starijim, nemocnim osobama u autobusu. Samo sjedi i pakosno ih gleda.
Tako je, medijsko linčevanje je aktualno, kao da nitko drugi nije imao nikakvih gafova sem sotone Putina.
Pozdrav za mog druga i vjernu pratilju Lika5555. Od sveg srca mu zelim srecne bozicne i novogodisnje blagdane i brz oporavak :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U stilu Dodicka. Medjedi obojica.
Svi isti
ali ovaj je opak vojnik i tajni agent bio, a Dodik traktordzija :)
Pa u Bosni je ruganje drugima nacionalni sport ne znam što se sad izrugujete Putinu nije da imate nešto takta više od njega?
Putin = Dodik II
Trebao mu je Putin postaviti pitanje znaš li ti mladiću kako se kaže mala zmija...??????!!!!!! Zmijuga loma mladiću ,a ha ha ha ha ha ha ha aaaaaaaaaaaaaaaaa
Putin optužio novinara... -ZNAČI JA SADA ODEM U KAFIĆ I PRIĐEM NEKOJ SEKI I KAŽEM SEKO SVAKA ČAST NA IZGLEDU I STAJLINGU,JAKO I SE SVIĐA TVOJ STAV O OVOME ONOME ...I ONA NAKON RAZGOVORA SVOJOJ KOLEGICI SAOPĆI ONAJ ME OPTUŽIO DA IMAM LIJEPO GRAĐENO TIJELO,IZGLED I STAJLING SAMO TAKAV ...MISLIM OVDE NEPISMENIH RADNIKA BOŽE...???
pa zaj novinar treba u penziju jer novinar ne moze biti onaj ko ima smetnje u govoru a ne poteskoce .....
Jao mediji su cudo koga mediji hoce da srozaju oni ga srozaju ma vas treba sve pobiti *** vas cifuti oni.
Smece bahato.
Klix : pogledajte kako se vasi politicari ponasaju prema novinarima... A vani da ne pricam , svaki politicar ima monopol na medije i na novinare. Umjesto da se lozite na to i da lozite uz put komentare, napisite o novinarsku slobodu. Nije Putin jedini diktator.
Liči ovaj Putin na našeg Deenčeta samo u poznim godinama.
Sit se gladnom ne razumije.