Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao Milosevic na Gazimestanu. Zalosno.
Baš tako, bacanje prašine narodu u oči i punjenje privatnih bankovnih računa elite
Halo Rujani..Kako bi bilo da je vama neko rokno raketu npr.na taj stadio pun naroda..Naravno da bi to bilo katastrofa!!De onda opametite se i prestanite terorizirati tudju zemlju i njene narode!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ozvaničeni ratni zločinac.
Rusija je suvise ozbiljna zemlja i Putin beliki mudri drzavnik...ne sekirajmo se za njega...sta cemo mi za ove nase lopove...to je problem
vratit ce te vi svaki pedalj Ukrajine. a te pristalice ćeš dobiti kao poklon na traktorima
Za Putina cilj opravdava sva sredstva da dode do njega . Zrtve nisu bitne to je za njega statistika . Slusao sam njegov intervju gdje kaze kako je njega Ulica vaspitala i ako je tuca neizbjezna treba udarat prvi . Ukrajina nije Ulica , nije tuca . Ukrajina je borba borba biti ili ne biti . A tu se i kukavica pretvara u heroja . Ocigledno tu Putin nije dobro prkuzio razliku . Valjda mu tamo izbiju ulicne muhe iz glave.
Snovi koji se baziraju na genocidu nad tuđim narodom obično postanu noćne more koje pojedu sanjača.
Snovi koji se baziraju na genocidu nad tuđim narodom obično postanu noćne more koje pojedu sanjača.
Snovi koji se baziraju na genocidu nad tuđim narodom obično postanu noćne more koje pojedu sanjača.
Paralelni dunjaluk.
aaa jest se kepec utegoo
Ovaj je zajebo i DoDICKa
Jadi krije se iza vojske
I Lepa Brena bi ih ovoliko skupila i jos ovoliko oko stadiona. Vesele se sto ce im djecu pobiti izazivajuci atomski rat jer bi im pola bombi srusili na ruskoj teritoriji a i poslali po Rusiji 10-tak hiljada. a samo 400-500, unistava cijelu zemaljsku kuglu. Bolesni Kepec-Patuljak, zlocko koji vise puta gledao lose filmove. Doduse Rusi su ga napravili, valjda ce se idiota i otarasiti.
Na ovo Rudonja svršava 😂 da on uzme mikrofon pa se obrati svojoj sirotinji..
Eto sad vam stadioni sluze za ovakve stvari. Uspjeli ste
Isti smigl
masovna sizofrenija puca rusoglave, svi su na nekom teskom tripu.