Komentari (300)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
putin nagraiso neko mu sihire bacio
Muhamed i Deda Mraz su bili najbolji drugovi, čak su bili vidjeni i u Crnoj Gori na kupanju i na čevapima.
I tvoja mama je viđena sa mnom i to samo znači da je jeftina drolja :D :D :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jest ove danasnje lidere Bog perfektno opisao :D Kada im se kaže: “Ne remetite red na Zemlji!” – odgovaraju: “Mi samo red uspostavljamo!” Zar?! A, uistinu, oni nered siju, ali ne opažaju. " Al stvarno perfektno...kad gradjani protestuju i govore da ne ratuju i ne napadaju druge zemlje oni stvarno govore kako se bore za mir u svijetu haha...znaci istina ziva :D
jjebaše te turci
Urednice ili vlasnice ovog portala ukini komentare neka sto..ka cita i ne prica duze ce te trajati.....
Gledaj mu sljipave face!! Rezolucija o Srebrenici jedini u UN-u od cijelog svijeta su Rusi rekli da nije bio genocid. ZATO PAMTI I NIKAD NA GAZPROM a Gas sto manjnjnjeee koristi.
putin došo tobe vjeruje u ALLAHA
koliko ti pobi naroda jajaro od vušegla matere si se odrek'o dijete neznanog oca..tj junaka smradu!
ko o cemu kurva o postenju...
ruski kepec postaje dosadan ko proljev
Oca'm, ovaj Putko je turske vjere. Slavi Allaha, ima u njemu selameta.
Citam ove komentare i razmisljam... pa dokle je ovaj svijet dosao. Vecina nepismeni, nemaju respekta. Nije ni cudo sta se desava. Bosnjo pametuje a nikad knjige procitao nije. Uzmite ljudi knjige i citajte... CITAJTE!
jesmo zrtva od naroda ....
Poslije ovog clanka nikada i nigdje necu komentarisati natpise u novinama.Ludnica. Klix je dobar , prenose vijesti objektivno , zelim dobar uspijeh ali ovo sto je rekao Putin.....,covijek koi je bio protiv svih koi su vijerovali u Allaha a kada ovako nesto kaze onda to znaci da i on vijeruje u Allaha. U stvari je to samo igra i sa vijerom i bez vijere u kojoj se ne postuju pravila igre da bi se dostgao cilj.
jesi vala i dosadan
Eto na koga se Dodik fura.
Alah se davno poigrao sa svojim vijernvicima..dao naftu a uzeo vodu...dao bogastvo a uzeo mozak...koja su fukara ovi islamisti
šmajser..što, tko ,koga..vjeruje da nemam veza sa RS..ali i vjeruj RS i federacija..nikakve razlike...fukara-fukara
Cika putko vrati opancarima Kosovo molim te jer ti si najaca sila na svijetu.