Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevske lezbe sutra ispred ambasade Rusije da izraze nezadovoljstvo.
EVO GLEDAM JELENU U VAGINE I DRKm
@CrniSrbi eeeeeee pusta sudbino & još pustiji snovi... da je nama bošnjama 'vaki predsjednik, a ne onaj olinjali, klecavi, bake-aga sa ženskom sebiljom-aginicom... eeeee đe bi nam bijo naš kraj...niđe
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
neka si ti dodika odjebo .cuj tebe para da pita
GLEDAM JELENU I DRKaaa
zasto nema vijesti na kliksu da su danas tri muslimanke upale u londonu u vrtic i nozem izbole uciteljicu uz povike alahuekber?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
boli ga tuki
Realan je on često ili bar tako djeluje pored ovih ostalih svjetskih "političara" s maskama
nema vishe Put-in, od sad si Put-out, shto se umakanja tiche.
prvi čovjek slobodnog svijeta .
Pussy will Riot again.
UHLJEBI: Sve neki mačo majstori za judo, karate, kung fu ... Imam ja utisak da ovaj orondali stvor pokušava svoju stražnjicu uvaliti u neki od penzionih fondova u Bosni.
Bojis se da ti se ne otvore skrivena pederska osjecanja?
Sad je tek jasno zasto je otkazano druzenje Dodika i Putina kraj bazena ..."ne bih se kupao kraj gay muškaraca"
jest da podrzaje ove nase separatisticke manjine,al ova Putin ima muda ko lubenice,skidam kapu
Koja muskarcina jbt, sav sam se najezio pa me bilo malo stid zbog toga jer su to reakcije ovih iz manjeg entiteta.
Umesto kretenskih izjava doticni bi mozda mogao da se pozabavi ekonomijom koja je slabija od italijanske i problemom bujajuce korupcije. Recimo, kako to da Rusija koja poseduje modernu tehnologiju i vrhunske strucnjake nije u stanju da kreira obican serijski auto, a pravi mnogo kompleksniju vrhunsku vojnu tehniku i salje ljude u kosmos? Rusija se polako transformise u teokratsku diktaturu zasnovanu iskljucivo na izvozu prirodnih resursa, odnosno nesto slicno poput zalivskih monarhija.
Zašto su kretenske izjave? I kako se neko ko živi u Bosni i Hercegovini usuđuje kritikovati ičiiju ekonomiju?
@SrpskiHercegBosnjak Pre svega, ne zivim u B&H. A "usudjujem" se da kritikujem Rusiju upravo zato sto izuzetno postujem njeno kulturnu bastinu i naucna dostignuca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rusija je velika zemlja i Rusi su mi mnogo blizi i bolji od Amerikanaca.... Amerikanci te jednom rukom maze a drugom slic otkopcavaju...
Gay parada-đikanijada
Nemoj se onda nikad tusirati pred Milojkom..
Dobar je Putler.Kako bi mu ga Božo Vrećo ušteko do grla.