Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se sa veer-om svje je to uvezeno, u Siriji protiv legitimne vlade ratuju placenici iz Afganistana, Saudijske Arabije i ko zna odakle, fanatici sa bradama, a zapad ih naziva pobunjenicima, a te iste "pobunjenike" u Afganistanu ili drugdje nazivaju talibanima, islamistima. teroristima........
"Legitimno" naslijedio vlast od oca kao vikendicu.
Dok mene nema misevi podju kolo da vode , sta je talibe i leen jedete govna ovdje na ovom lijepom portalu ajde mrsss odavde na vas portal putnevjernika.com i tamo predavanja drzite i tamo ce te dobiti pluseve umjesto minusa.... Nema niko pametniji od vas dva magaraca kako vidim svi su nevjernici kjafiri a vas dva pravi pravcati muslimani , pa brate razligu odavde a ako me naljutite otici ce te u 100 PM , toliko aj uzdravlje.... Zivio nam musliman asad i suverena sirija... Bolji je asad od arapskih kraljeva...
Oooo ljuti Bašare haman su te pustili iz ludare?Hahahaha
talibe ne moras stalno jesti govna pa brate promjeni malo ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj kgb-ov pitbul pravo se zadao u ubijanju muslimana.Nisu mu dosta oni koljački pohodi po Kavkaskom Emiratu nego sad aktivno naoružava mesara i njegove fanatike. Ovo je njihova politika.Samo muslimani se ne smiju naoružavati jer nisu "legitimni" a njihovi koljači su "legitmni". Ko kolje muslimane on je legitiman a oni koji brane nisu legitimni,da vam uprostim. Ali džaba krstaški svijete.Zemlja Šama pripada istinskim vjernicima,mutekinima,Allahovim najboljim robovima kojima će on naseliti blagoslovljenu zemlju.Bez obzira na teško stanje muslimana,radost ne mogu sakriti,jer je bez sumnje došlo vrijeme pobjede."Super-sile" će uskoro da vide Allahovu silu. :)
Ne znam ni što ti se obraćam, kad ti nisi za dijaloga...ako nije po tvom, odmah je nevjernik, neznalica, džahil..itd. Ali, evo jedno prosto pitanje... Mudžahidi, kako ih ti nazivaš, koji se bore protiv Asada su na pravom putu u borbi protiv nevjernika, to je tvoje stajalište, je li tako? Kako onda gledaš na savez između Amerikanaca, Jevreja i upravo tih mudžahida, a ovi prvi sa Jevrejima su smrtni neprijatelji Selefija? Eto, živ bio, pojasni mi to malo ;) I pazi, čekam te sa argumentima ;)
Ja mislim da sam jedan od malo onih uvjek raspoloženi za zdravi dijalog.Naglasak na zdravi. Nije istina da ako nije po mom da ga ja nazivam ti nazvima.Čudi me,odkud baš da mi sada prigovoriš,da se nisi naljuti što sam Putina nazvao kerčetom?Nema veze... Tako je, oni su mudžahidi na Pravom putu.Ne postoji savez Jevreja,Ameriknaca i mudžahida.Naprotiv, Noam Čomski govori da postoji savez "Izraela",USA-e i Assada.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Rusi su najveća govna na svijetu! Kod njih , kineza i amerikanaca nema sentimentalnosti , samo interes!Zato i jesu najjače džave na svijetu. Jelcinj je čitav rat prodavao oružje hrvatskoj aovamo su se lafo pravili prijatelji srbima.Teško onom koga grčka hrani i rusija brani
REPUBLIKA SRPSKA TREBA DONIJETI PROGLAS O PRIPAJANJU RUSIJI STO PRIJE.
Tamislite onda Bosancuge kada zajedno sa Srbima pocnemo da vas trijebimo, a?! E to ce da bude dan!
neće vas ni rusi spasiti od nas. rusi da su mislili vas spašavati spasili bi vas 99 od natoa. dakle znaš šta te čeka uskoro no nadam se da neće biti potrebno upotrebljavati silu s obzirom da je broj četa u bosni sve manji i manji za očekivati je da će za jedno dvadeset godina četničko pitanje u bosni biti više ekološko pitanje a ne nacionalno. to se naravno ne odnosi na srbe već na vas četničku bagru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ima hadis, koji kaže da su najbolji borci u Šamu (današnja Sirija i Palestina). Čisto sumnjam da se tu misli na Netyanahjua (jebes mu ime) i Assada.
opsovah opet, izletilo -.-
ima li hadis u kojem piše koji su nogometaši najbolji i gdje žive, danas je 21 vijek i mnogi narodi su promijenili svoju prvotnu postojbinu i glupost je taj hadis povezivati sa današnjim vremenom.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
nadam se da će sirija i njena vojska uspjeti se othrvati napadu nato fašista i maloumnih vehabija. pomoć rusije je te od presudne važnosti, bez nje sirija teško da ima šanse. nadati se da će rusija pomoći jer se radi i o njenim interesima.
Evo, javio se i četnički konj veer da podrži sebi slične. Podržavati monstruma koji balističkim raketama gadja naselja sa civilima je terorizam, i onaj ko ga podržava je govno od čovjeka. Bombardovanje Halepa raketama Skad: http://www.youtube.com/watch?v=tVYiVEXYWJs No, jesi li, četnički konju, pročitao da je tvoj junak Asad jako dobar sa mrskim ti jevrejima i Amerima, i da zapravo ovi i ne žele da Asad ode. Evo šta tvoj izvor kaže: http://www.advance.hr/vijesti/intervju-noam-chomsky-o-ratu-u-siriji-pobuni-u-turskoj-i-imperijalistickom-prekrajanju-granica/ A evo zašto je Obama morao da pristane na uklanjanje embarga na naoružavanje pobunjenika: http://www.putvjernika.com/U-zizi/sta-se-krije-iza-americke-dozvole-o-naoruzavanju-sirijskih-pobunjenika.html
ja tebe ne vrijeđam nego iznosim svoj stav. za mene je podržavati bolesnike koji vade organe ljudima i jedu ih bolestan i monstruozan čin, a ne odbrana vlastite zemlje. vojska pokušava istjerati stranu uvezenu gamad iz svojih gradova, pri tome jasno koristi i artiljeriju, a da nema uvezene gamadi i natoa koji ih financira, rata u siriji ne bi ni bilo, pa ni bombardiranja.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
...padne li Sirija, bojim se da ćemo biti svjedoci WW3...
tipičan primjer odmjeravanja mužijaka u životinjskom carstvu.............