Ovaj kgb-ov pitbul pravo se zadao u ubijanju muslimana.Nisu mu dosta oni koljački pohodi po Kavkaskom Emiratu nego sad aktivno naoružava mesara i njegove fanatike. Ovo je njihova politika.Samo muslimani se ne smiju naoružavati jer nisu "legitimni" a njihovi koljači su "legitmni". Ko kolje muslimane on je legitiman a oni koji brane nisu legitimni,da vam uprostim. Ali džaba krstaški svijete.Zemlja Šama pripada istinskim vjernicima,mutekinima,Allahovim najboljim robovima kojima će on naseliti blagoslovljenu zemlju.Bez obzira na teško stanje muslimana,radost ne mogu sakriti,jer je bez sumnje došlo vrijeme pobjede."Super-sile" će uskoro da vide Allahovu silu. :)
Ne znam ni što ti se obraćam, kad ti nisi za dijaloga...ako nije po tvom, odmah je nevjernik, neznalica, džahil..itd. Ali, evo jedno prosto pitanje... Mudžahidi, kako ih ti nazivaš, koji se bore protiv Asada su na pravom putu u borbi protiv nevjernika, to je tvoje stajalište, je li tako? Kako onda gledaš na savez između Amerikanaca, Jevreja i upravo tih mudžahida, a ovi prvi sa Jevrejima su smrtni neprijatelji Selefija? Eto, živ bio, pojasni mi to malo ;) I pazi, čekam te sa argumentima ;)
Ja mislim da sam jedan od malo onih uvjek raspoloženi za zdravi dijalog.Naglasak na zdravi. Nije istina da ako nije po mom da ga ja nazivam ti nazvima.Čudi me,odkud baš da mi sada prigovoriš,da se nisi naljuti što sam Putina nazvao kerčetom?Nema veze... Tako je, oni su mudžahidi na Pravom putu.Ne postoji savez Jevreja,Ameriknaca i mudžahida.Naprotiv, Noam Čomski govori da postoji savez "Izraela",USA-e i Assada.
Prikaži sve komentare (42)