Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde sad majčin sine kaži da nećeš. Ovo je nama dobro da vidimo da ranije počinje po svijetu da vidimo šta će biti od ovoga. Bocnuti se među prvim je velika hrabrost.
Ajmo Srbi stanite u red, Putin naredjuje.Taman da vidimo djelujeli taj ruski rastvor.
I Putko pod kontrolom bankarskog i farmaceutskog lobija...izgleda da je samo Lukašenko gospodin,ostalo su lutke
Idiocracy. Ko je gledao film, zna o cemu pricam.
Putin naredio masovnu vakcinaciju u Rusiji od iduće sedmice ---- Putko naredio ruski rulet od iduce HeFte, samo sto on licno nece u njemu ucestvovati, on ce nadgledati odvijanje ruskog ruleta i britansko-njemacko-americko-njemackog ruleta (Biontech (njemacki)/Pfizer ( osnivaci Charles Pfizer i njegov rodjak Cousin Charles F. Erhart iz Ludwigsburg-a njemacka) ).
Prvo sve političare i predsjednika vakcinisati
Putin je tiranin, svako treba odlucivati za sebe, hoce li ili nece
Recite NE VAKCINI protiv COVID-19 pod SVAKU cijenu ! ! ! Prva vakcina koja sadrzi mRNA i napada vas genetski materijal i mijenja vaš DNK. OTVORITE OČI !!!
Svaka cast
Tako je direktore,nema vise Cile Mile..Ha,ja!
Ajmo Srbi stanite u red, Putin naredjuje.Taman da vidimo djelujeli taj ruski rastvor.
Hmmmm.
Sljedece sedmice masnovna grobnica
Samo jedan komentar nevezan za post_ove trebe sto se slikaju na instagramu rasirenih nogu u trenerkama i slicno ogavne ste i bestidne, također to važi i za ove sto lajkaju Jeleni Karleusi njene besramne i gole slike.
Bice im ko onima tajkunima iz one zeljezare potpisuj na licu mjesta dobrovoljno he he
u vakcinama koriste celije abortirani fetusa !!!
Covjek voli dogovorom sve
Tamo dneveno umire 20000 ljudi. Nema izbora. Bio je jak napad na Rusiju, i jos traje. Oni se samo sale da imaju oko 600 mrtvih dnevno.
@fbUser1590942149 posaljimo pakete pomoci Rusiji...