Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoče ovaj hajvan, Allaha mi! On će bacit i atomsku na Skaninaviju i potopiti je. Mahnitluk i zlikovac u jednom insanu
Svi ratovi su iscenirani i nastaju onda kada dođe do kraha svjetskog ekonomskog sistema. Zato pamet u glavu, čim zakuha bježi u Švicarsku ako možeš. Njih nikad niko neće da dira jer je lova tamo.
Kad ti komshija dodje u kucu pa onda prijeti. Dokaz o kakvom komsiji se radi.
De nek neko izracuna koliko su Ameri zaradili preko oruzja u zadnje 2 godine po Europi od kad je pocela prica i plasenjem od Rusije
S ovim pravoslavcima nešto genetski nije u redu.
Само се надам да ови никада неће укрстити копља... Свака будала би морала зна да ту не би било побједника... Какви коментари Боже ме сачувај...
seru malo i amerikanci i nato pa onda i rusi.nemaju ni jedni ni drugi muda da se pobiju direktno vec preko ledja malih naivnih naroda.
stara stvar ... boriće se i britanci ... "do posljednjeg škota"
Ako im Stbi zaprijete sa svoja dva helikoptera povuce se svi u misiuje rupe!