Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sirija postala poligon za isprobavanje raznoraznog oruzja I trening svakojakvih vojski... Kaolacija od 60 zemalja ne moze da unisti saku jada I kriminalaca... Pa ko je ovdje lud????
Ludi su svi oni koji puše priču o terorizmu.
turska je propala samo jos niko nije javio bakiru i bosnjacima :)
Baci jednu i na nas. Ko nam jebe mater svakako smo gamad.
Gađajte bušotine i rafineriju u Mosulu.
putin se ponasaa ko da djeci prica... cuj nuklearne glave... to bi mu bilo zadnje sto je uradio na planeti... jer pored jadnih sirijaca naudio bi svima u okruzenju, a to znaci rat protiv "prenapuhane" rusije koja vise nije tolika sila koliko prica putin... isto tako ko da 250 milijardi ISIL.ovaca koliko ih gadjaju, a nikako im nauditi... putine rat je na zemlji posalji cizmu na IDIL tako se ratovi dobijaju... sjetite se afganistana i te mocne ruske vojske...
turska je propala samo jos niko nije javio bakiru i bosnjacima :)
Rat na zemlji bio je i na Kosovu pa je NATO djelovao iz zraka, ne čizmom, i Srbi su potpisali kapitulaciju. Atomskim udarima ne bi Putin naštetio nikome u okruženju, jer odavno postoje portabl atomske bombe male razorne snage od 0.19 kt koje se pakuju u projektile 150mmm, do veličine od akten tašne i kofera od 2 kt, a koje u zavisnosti od snage ruše na površini oko npr, tek petine Sarajeva, dalje od tog ne. Nisi valjda pomislio da bi bacili neku koju su pravili za Amere u sveopštem ratu ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi su oni bolesnici...
A šta će se desiti ako upotrijebe nukelarku? E pa o tome čitajte na http://preppersbalkans.blogspot.com/
Svaki bogovetni dan se on javlja i plasira se neka propaganda o ruskoj moći, vojsci i oružiju. Kult ličnosti i ruski imperijalizam će doživjeti još jednu iteraciju i ugušiti se u primitivizmu koji neće da evolvira, brzo će Putin napraviti grešku u koracima jer on je čovjek a ne sistem. To ili će svijet otići dođavola zbog nuklearnog oružija...
Ako odlucis da se rijesis terorista za sva vremena, znas gdje trebas bacat nuklearke. "Bijela" kuca i izreal.
na kulturan nacin tursku upozorio...
Ako nisi znao i Turska ima nuklearku - doduše ne svoje proizvodnje, ali ima - NATO nuclear sharing program.
da,da.sigurno ce ameri ili englezi uci u razmjenu nuklearnih projektilcica sa rusijom,zarad turske...razmisli malo...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma najbolje da sve poravnaju nuklearna zima sto dvjesto god ostat će neko uvijek ostane pa nek onda gospodare ruševinama jeble im one mater.
@bloodyduke...........dobro velis ,nek ostanu i skacu po rusevinama sami, Kad je kriza krenula nismo culi da su IDIL-u ..pitali za kompromis ....svi ustali i pjene .!
Kakav bolan kompromis sta li je u ovim glavama niko ne zna... oni su nanijetili napraviti novi svjetski poredak na koji način to samo oni znaju pa i taj jebeni isil nije se onako pojavio Rusija Amerika Britanija Kina Izrael imaju najjace obavještajne agencije na svijetu u koje se ulažu milijarde i da se taj isil onako pojavi jes al u kurcu... Neka nam je dragi Bog na pomoći svima...
biće rata kažu svi. .
ma nek samo nas jedan rat zaobiđe, a ne da mi stalno budemo nečije marionete.....
ma jednu manju centrirajte, ne bi bilo na odmet.