Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Erdogan u ulozi majke Terezu Kesovije
Unio je Donbas i Luganjsk u pregovore samo kako bi dobio prve cetiri tacke u kompromisu
Tereza Orlovski
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj prekuco Draganceta naseg. Dobit ces isto sto I navedeni. A to je ku,, c Putine.
Dosta je omekšao jer je vidio da ima velike gubitke u Ukrajini uz minimalan napredak. Ukrajinci na nekoliko frotnova idu u kontraofanzivu. Ne traži priznanje Krima kao dijela Rusije i one dvije tkz. Republike i sad spominje demilitarizaciju Ukrajinu po austrijskom modelu koja ima vojsku s tim što na tlu Austrije može biti samo austrijska vojska. Uzdam se u volju ukrajinskog naroda. Do pobjede.
Putin ko i Covic, maksimalisticki zahtjevi na koje bi samo lud pristao...
Znaci Putin bi da zauzme Ukrainu bez opaljenog metka i da vlada tom zemljom.To su u prevodu njegovi uslovi. E nece moci Putko ako ovaj rat potraje malo duze ti ces srozat Rusiju do temelja,bolesnik jedan
ja bi ga pljunuo u lice
treba te nabit 4 puta pa bi mozda popustio .
pazite samo ovog uslova;da ukrajinci polože oružje da se razoružaju,jako dobro znamo šta se desilo u Srebrenici kada su Muslimane razoružali,e toliko naivni ukrajinci sigurno nisu,njima bi se Srebrenica ponovila u cijeloj zemlji kada bi dali oružje,nisu ukrajinci naivne bošnje da vjeruju rusima kao mi Bošnjaci servima.
Žalosno je ovo, tiranin drži cijeli svijet kao taoce.
Ruski fashisti se u hiljadama vraćaju ugljenisani kući! Toliko o brzom osvajanju Ukrajine! Sjetite se samo Černobila i Kurska i koliko su Rusi lagali i sakrivali istinu. Rusija je u infornativnoj blokadi i pod diktaturom fashiste i agresora Putina.
Ne vjeruj previše Britancima
@gooUser1646459646 Nisu Ukrajinci napali Rusiju. Ne ruše Ukrajinci ruske gradove. Ne ubijaju Ukrajinci ruske civile. Rusi su fashisti i agresori, kao i svi koji ih podržavaju! Ovo su činjenice!
Ovaj rat ce ocito nazalost trajati jos poduze. Ukrajino pripremi se na ono sta je srbija napravila svojim susjedima, a to je nazadovanje 100 godina skupa sa njima a nista nisu postigli cak izgubili.
"Putin i drugi vladini zvaničnici su u više navrata iznosili lažne optužbe..", kako lažne Klix? Pa dajte vi ste jedan od objektivnih izdavača! Nemojte se blamirati za postizanje poena i malo istražite sta se radi u Ukrajini!
Brka ako uspije, odmah ide nobelova za mir
Okoncaji zelenski ode gorivo na 5 KM
Istjerat glupana iz ukrajine i ne dozvolit mu bilo sta vise u tudjoj drzavi. Nek prvo u svojoj uspostavi mir.
Nema kraja dok neko ne izgubi ili dok Putina njegovi ne smaknu što je malo vjerovatno
nisu to nikakvi pregovori-to su ultimatumi fašističkog diktatora--u ukrajini leže mrtvi civili i djeca po ulicama,e mogu ni da ih pokupe od silnog granatiranja---to je fašizam,pred očima cijelog svijeta
Samo zna te Turska sta je. Moli ces.....