Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ste vi krstaški teroristi pobili muslimana u Siriji..? Lako je maloumnicima prodavati maglu o zločinima IDILa putem medija gdje radite punom parom ali ćinjenice pokazuju da 90% ubijenih civila ide na račun krstaško šitskog saveza kao i masovno porušeni gradovi na kojem niste kamen na kamenu ostavili ..stoko teroristička.
Koji IDIL? Zadnjih godina ste im jedno 40 puta uništavali posljednja uporišta. Je3em vam ma7er svima lažljivu.
isilovci se vazda sire na dijelovima koje kontrolise Usa
BarbaSaDrine, dogovrite se jednom o broju"nestalih" serba iz sarajeva.
Putine, hodider na Balkan prisvoji nas
@Saeco Vodi ga mami, nek ti je prisvoji.
mamaru ti je davno prisvojio, a kad dodje VELIKI PUTIN, odoše balijice u Anadoliju.
bosnajci i njihovi prijatelji mudzahedini su to radili i u bih...zasto nebi radili i u siriji???...boli ih kyrac za tamo nekim arapima....
@Deryme ....nisam znao da se otkopavaju....eto samo u sarajevu je nestalo 7000 srba..nisam nigdje procitao da ih otkopavaju....kad je pocelo?
@Sanjo1987 ...ubijali islamiste...isto ono sto se danas radi u siriji...samo tamo svi ubijaju islamiste...i rusi i amerikanci i turci i iranci i asad i francuzi...svi protiv islamista,bosnjaka i saudiarabije.....svijet je prepoznao svoju pogresku jer nisu shvatili kakava je neman napala na srbe...srbi su se odbranili....a oni sad nek se yebu sa njima...