Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema boljeg vodze i vece ljudine na ovoj planeti nego Putina. Boli putina za sve on nije bolestan za nekim tim civilizovanim svijetom ko mi balkanci,posebno bosanci. Kod putina broj jedan je Rusija,na...e on na Ku.ac civilzovani svijet,i sta oni misle o rusiji i pravima homoseualaca. Dok se bosanci prepiru o pravima homosexualaca :) lol haha
Što više gladam i čitam ovaj belaj, Putin i Rusija mi sve logičnije zvuče.... Glupi Arapi,da su se svi okrenuli Rusiji,cijeli bliski istok bi bio mnogo mirniji i prosperitetniji..
Dje su bake i lemi da sluze pice svojim idolima😄
Najveca historiska greska bosnjaka(muslimana) je bila kolalicija sa kockastima..Ta kolalicija je odgovor na ovu situaciju koju gledamo danas.Koalicija sa Srbima, danasnja Bosna bi bila gradjanska drzava bez zrtava..Pozdrav za bracu Srbe!!
Mrs bagro cetnicka.
https://www.youtube.com/watch?v=1eKcF7f7ByI
Garant su razgovarali o bosnjacima i srbima... ako su nas spomenuli evo ruku...
ZAJEDNIČKI INTERESI: Za Bosnu ( i Hercegovinu ) su među strateškim interesima koncepti međunarodnih saobraćajnica kao što su recimo autoceste koridor 5c i jadransko jonska magistrala koje bi između ostalog omogućile bolju cestovnu povezanost sa Moskvom i Istanbulom. Erdogane i Putine, podržite i Turskom.
Fale im još Bake i Mile, obučeni u dječije krpice, pa da slika bude potpuna...
domoljubi na aparatima