Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ovo stoji,sije/alaviti ubijaju civile u Alepu,ali materu vam hebem sta je sa Yemenom gdje suniti ubijaju sije i gdje je situacija haman kao u Siriiji!? Zasto Amerika presucuje tu agresiju,nego su se natovarili samo Asadu!!! Svako peto dijete u Yemenu umre od gladi dvolicne prljave osobe!!! Sta je sa Yemenom Saudijci?? STA ???
@Palmyr Bitno je samo da cifuti izvuku svoje interese u svemu ovome! Koga zanimaju vise ljudi? Za mene je svako dijete isto,bilo Rusko,Pakistansko,Americko,Srpsko.....Dosta je vise jebene patetike koju ovi saffovci propagiraju da je samo Asad krvolok.Krvolok je i Obama i Putin,i onaj ajatolah,ma spomenucu i Izetbegovica,Dodika i sve ove majmune koji gledaju samo svoje interese!! Ubijaju svi neduzan narod,apsolutno svaki jebeni vladar!!!
Pa valjda stradanju ljudska bića, a ne muslimani, ovi ili oni.. Mame li vam vaše nacionalno opredjeljenje..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Juce sam slusao konferenciju gdje jedna kanadjanka tvrdi da je citava dipla o tome kako Asad ubija civile ustvari propaganda anti rezimskih krugova .kada poslusate medije koji nisu sa zapada prica je totalno drugacija. Svi vi koji poredite situaciju u BIH sa Sirijom trebate jos malo razmisliti ....ogromna je razlika .Na referendumu kod nas vecina je glasala za samostalnost sto je izazvalo ono sto se desilo 90ih , U Siriji Asada je izabralo skoro 80 posto glasaca. ko je tu sad legitiman
Asad je legitiman ko moj dedo Dodik...da je on posten ne bi gadjao svoj narod ,zamisli da Dodik sad pocne ubijati Srbe jer trazi vehabije po Maoci ?
Putin i Erdogan naredili evakuaciju Sirisjkog grada ? Nakon što su mu AMerikanci podijelili oružje ! I tako od grada od 3 miliona stanovnika ( koliko ima gotovo čitava BiH) ostadoše samo ruševine ! E tako je to kad hoćete da se pitaju i RUsi i TUrci i Amerikanci ! Fino su stanovnici ALepa ugodili svima njima ! Svima, osim sebi samima. Tako nek i vas vaši političari vodaju ko ovce i ugađaju samo sebi i familiji :)
Erdogan onda ove budaletine liferuje EU, Rusi koji su bomabardovali i AMerikanci koji su davali oružju i bombe u tom pogledu tvrde : ŠTA MI IMAMO SA IZBJEGLICAMA. Pa valjda znaš kad dijeliš oružje ko JNA da će biti izbjeglice i kad bacaš bombe po njima da će ih biti još više.
Putin i Erdogan naredili evakuaciju Sirisjkog grada ? Nakon što su mu AMerikanci podijelili oružje ! I tako od grada od 3 miliona stanovnika ( koliko ima gotovo čitava BiH) ostadoše samo ruševine ! E tako je to kad hoćete da se pitaju i RUsi i TUrci i Amerikanci ! Fino su stanovnici ALepa ugodili svima njima ! Svima, osim sebi samima. Tako nek i vas vaši političari vodaju ko ovce i ugađaju samo sebi i familiji :)
Sta to Erdogan, nemoze ni da pomete izpred svojih vrata.
Erdogan ako se zaleti na Siriju ,razorit ce mu avliju Amerika i Rusija zajedno..to i cekaju
A gdje je sad klempavi nobelovac?
Srebrenica, Sarajevo, Prijedor, sve u jednom, sve u halepu.. sve OPET pred ocima svijeta i UN-a.
http://www.udrimuski.ba/clanak/47709/genocid-uzivo-iz-halepa-zbogom-svijete-i-sram-te-bilo VAS ASAD!! Sram da vas bude.
jos srama za one koji daju pordsku diktatoru. https://www.facebook.com/Alhamdulillahsiamofieridiesseremusulmani/videos/899761873456952/?hc_ref=NEWSFEED
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
https://www.facebook.com/AlalSeikh/videos/1205010866259345/?hc_ref=NEWSFEED
https://www.facebook.com/Iamahuman2015/videos/526659884189588/?hc_ref=NEWSFEED
https://www.facebook.com/syria.news.12p/videos/677507859085108/?hc_ref=NEWSFEED
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bravo za Putina,i Erdogana je preveo na pravu stranu!
Sreca pa se sultan Erdogan pomirio s carom Putinom inace nema niko drugi iskren da bi pomogao tim ljudima,kako je mason Tramp pobjedio svi su se usutili i pokazali da ih boli ljubavni misic sto u Halepu Srebrenica ponavlja ukljucujuci saudice i ostale arapske zemlje i tim pokazuju ko je ciji šegrt.
igrarije, varošarije
Na fotografiji su civili šiti a ne suniti. Zašto ?
@Palmyr šalje se zbunjujuća informacija za one koji znaju.
@Palmyr ko ne zna njemu je svejedno !
Na fografiji su civili šiti a ne suniti. Zašto ?
Kazu sprema se specijalni odred bosnjaka koji ce zavesti red u Alepu. Danas bilo postrojavanje ispred BBI centra
djecace ti mores s ponosom nosit svoj nick.
samo Allah je istina,Islam ce pobjediti akobogda ,a vi Bosnje trcite na Zapad i lizite svabskim starcima guzice,mamicu vam