Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Rusija će pomoći Siriji u slučaju vojnog udara", naglasio je Putin odgovarajući na pitanje novinara na današnjoj konferenciji za medije na Samitu G20. Kao sto sam i rekao i govorim mjesec dana, Rusija ce braniti Siriji i zato SAD i Izrael ne smiju da napadnu. Jasno je da su pobunjenici, placenici, teroristi i domaci izdajnici izgubili rat u Siriji pa su bacili hemijsko oruzije na civile kako bi im pomogli ameri i cionisti. Ali je strasno koliko ovdje ima glupog naroda koji vjeruje da Assad ubija svoj narod.
Realno, hajdemo malo istorije: covjek je predsjednik od 2000-te i sta jedno jutro ustao na lijevu nogu i odlucio da pobije citav narod? Sem toga, zar vas ne cudi da Turska i Saudijska Arabija zdusno odobravaju napad? Tu se nalaze najvece americke vojne baze na Bliskom Istoku, a Sirija im je trn u oku zbog neutralnosti. Postoje 2 razloga sto bi amerima odgovaralo da malo prosetaju Sirijom: granici sa Izraelom i za jos jednu drzavu su blizi Iranu.
Pa normalno da je zbog toga. Turska je postala poslusnik Izraela i SAD-a samo da bi Erdogan sacuvao svoju poziciju diktatora, jer bi ih u suprotnom slucaju pogodila sudbina Egipta, Libije i Tunisa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je već stara vijest za one koji imalo razmišljaju.
100% samo kako svjetu objasniti da su Bradonje i i homoseksualni marinci na istoj strani...
Sto ne pitaju izbjeglice ko je bacio te hemikalije?
Putin je sve rekao i jasno je ko dan ko je koristio bojne otrove, vehabije i njihov kralj saud koji ih finansira ...
Napokon je to rekao i naglas, onako u brk Amerima.. "Rusija će pomoći Siriji u slučaju vojnog udara" ..e 'aj sad stisni zvečku pa napadni. Bilo je i vrijeme da se majčica probudi, dugo je spavala..
Lažeš kujo, lažeš. Samo onda ne znam zbog čega nisu dali 15 dana da se uđe u to područje?
Putin je naravno diplomatski precutao da su to uradili na nagovor americkih obavjestajnih sluzbi. CIA je organizovala, naoruzala i pripremila cijeli scenario pobune u Siriji. Isto kao u Libiji i Iraku.
Bravo predsjednice.Isto su radili i muslimani u bosni.Granatirali vlastiti narod na pijaci,pa optuzili srbe,da bi Nato imao odrijesene ruke za vojnu intervenciju na srpske polozaje.Vidimo da je to neki njihov islamski,blisko-istocni recept,koji su i ovde primjenjivali.
To Putine ljubavi,nedaj Amerikancima da se miješaju !!!
Ipak ce razumniji preovladati.
...imas logike...asad baš i nebi "čačkao mečku" poučen iskustvima natovog "smirivanja" širom svijeta...