Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije čudo što se Putnik toliko aktivno uključuje u politiku koju vodi Ukrajina. Mnogi zaboravljaju da je kolijevka ruske države u Ukrajini, jer je prva ruska država bila tzv. Kijevska Rusija. Njegova autoritarna vlast i hegemonističke tendencije najbolje svjedoče velikoruskoj politici. Preporučujem svima koji nisu gledali dokumentarni film The Putin System da se pobliže upoznaju sa političkim programom i metodima bivšeg KGB-ovca.
tko je našao pričati o ucjenama ukrajine....
obozavam gledati razgovore novinara s Putinom..covjek je toliko elokventan da stvarno uzivam u tome :D
jao jadnice u cemu ti uzivas :) gledati jednog novg Staljina sreo sam ili recimo upoznao veci broj Rusa svi su protiv njega jer covjek vraca rusiju ponovo pod diktaturu.
jesam li ja rekla nesto vezano uz politiku? pricam o elokvenciji, a vjerovatno i ne znas sta to znaci!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
definitivno i on gleda samo svoj interes! eto russija se nasla da brani Ukrainu ?!
Definitivno najjaca licnost u svjetskoj politici.
U ruskoj politici...ne bih se slozio za svjetsku
ok.Ko je za tebe jaca licnost u svjetskoj politici?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)