Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novinari su ga najviše blatili i izvlacili iz konteksta, al ih je sve usutio ! Podrska i čestitke Trumpu !
Možda ovi iz Evrope. U SAD ne.
Putinu se gaće tresu, guza radi. Zna da je ovaj ozbiljan i opasan.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
volio ga ne volio to je gigant ne mogu mu nista i 100 puta je iskreniji prema islamskom svijetu od amerike i njenih satelita koji ih razvališe
Аферим брате, Аллах уекбер!
muslimanima u rusiji ne fali nista a ima ih najmanje desetak miliona, niti rusija ima problema s njima, a dobri su opet i sa turskom i sa iranom@VojvodaMujo
Klerofašisti se uzjogunili nadaju se ponovnom pljačkanju i ubijanju, misle da Trump to podržava i da mu je u interesu da udovolji balkanskoj nacističko-rasističkoj seljadiji sa 2 zuba u glavi!
Živio brat Putin.
Bisera Turković na aparatima.
Veliki Putin je čestitao pobjedu čovjeku koga su amerikanci izabrali. To je mudrost političara koji uvažava suživot svih naroda svijeta. Bosanci se pridružuju Putinu na čestitkama Trumpu.
ovo mora da bude nova era americko - ruskih odnosa...dok se ovi kolju, zuti pametno cute i zadovoljno trljaju ruke...vrijeme je zakopati ratne sjekire, i okrenuti se zajednickoj opasnosti na istoku.
amerika i rusija su bliže jedna drugoj nego Kini ,to je sigurno
Sad još u Austriji kad pobijedi Hofer i uskoro u Njemačkoj kad padne Angela Merkel ... Teška vremena dolaze za muslimane pogotovo Evropske , svako ko mrzi i pljuje muslimane pobjeđuje . Muslimani su u istoj situaciji kao što su bili Židovi 1930tih . Samo Erdogan može ujediniti muslimane i spasiti ih od dušmana i rata koji se vodi protiv islama od 2001.
nije li USA kriva za to
jel' mu bakir cestitao, ili se krije u trezoru?
kaže tramp šta me briga zate bošnjake, nek biraju koga hoće
raspisuj i drugi milorade, nema se sta vise cekati, donald je nas covjek! :P
@azem prcam malo bosnje, nista strasno :P
I treba da mu čestita, rekao je da je Putin najveći državnik današnjice i da ga najviše cijeni..
Drago mi je da amerikanci imaju sada čvrstog lidera koji neće popuštati Kinezima i Rusima i podržavati Izrael i teroriste u Arabiji. Konačno neko ko će se založiti za ameriku a ne za druge nacije.
COVJEK BIO COVJEK OSTAO KAPA DO PODA PUTINE
.....nije se cova obogatio sto voli ili ne voli nekoga, ovaj voli samo sebe i onog od koga ima koristi tako da svi skupa upamet jer se nista nije promjenilo na bolje, a na gore bi bilo dobro se pripremiti.Pogotovo rusi!!!
osim zasluzenih cestitiki donaldu, posalji mu vlado i tim kgb-ovih agenata koji ce biti odgovorni za njegovo osiguranje, mnogim interesima je donaldova pobjeda pomrsila racune...
Само да ова двојица не зарате а све остало ће се истрпити некако...