Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim, sada i srbi mogu priznati izborne rezultate u Americi, teorije zavjere mogu prestati.
I Slovenac je neki dan čestitao... Ali Trampu 😁
hvala bogu
Putine mjenja politiku prema BiH
Putko , zovi Lavrova kući , 😆😆
Biden sigurno nece biti predsjednik. Media ne moze odrediti ko ce biti predsjednik. U Navadi, Michigenu, Wisconsinu i u jos jednoj saveznoj drzavi su i Trump i Biden bili proglaseni pobjednici i ovo ce da zavrsi na sudu. Texas je vec tuzio 4 savezne drzave zbog krade glasova i u Michigenu je vrhovni sudija potvrdio da je bilo nepravilnosti. Evo i link https://t.co/84HlC1NGtR?amp=1 Pogledajte pri kraju "Error Rates"
@TheSuccubi Bolesniče smiri se, gotovo je.
Biden je rekao Putinu :” Gledam Vas u oci i mislim da nemate dusu,”
Samo u Iraku je stradalo preko milion i po ljudi
@skywalker3..pa kad se interesujes za istoriju,vjerovatno znas da su boljsevici ubili ruskog cara i njegovu zenu i djecu,a onda je Staljin ubio 40 miliona stanovnika SSSR-a. SSSR je vojno napao i okupirao Madjarsku, Rumuniju,Cesku, Slovacku,itd.Danas Rusija podrzava sve diktatorske rezime u svijetu i ratuje na njihovoj strani.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rusija i SAD mogu riješiti mnoge izazove - a prvo je govorio da će čestitati kad ga proglasi pobjednikom državni organ (znači nije mu drago zbog Trampovog gubitka), a eto sad mu drago
Nadao se McDonald's predsjedniku do sinoć.