Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pi*kamont.
Ma, odyebi
zamisli da Dodik trazi od Sarajeva ovako nesto ? Bakire dozvoli mi da se vratim u BL i rodne Laktse ...plizzzzz+ Nikada ! a zasto ? zato sto vlada i vlast u Sarajevu ne radi kao u Madridu. po Sarajevu mozes pisati kako hoces sa brda i iz sume a da to dole u kotlini ispod Trebevica i ne primjete. Kada je Sarajevo zagrmilo i reklo ,, bando iz sume ovo je Bosna !!!! Nikada ! Avlija je prioritet a BiH ko sisa.
Ovaj je kao fikret avdić
bbbbbb
Samo neka referendum prekvalifikuje u anketu i sve u dure. Neka pita ljude od te struke, neke mu možemo i mi preporučiti.
Ja volim svoj grijeh on cist od boga jeeeee
Pustite me da ga vidim,da ga vidim,na tren samooooo jer nas dvoje jos imamo jedno drugom sta da damooooooo
„Ima uć!“, molećivo će Pičmont.