Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahoy upravo drzi govor uzivo, ima prijenos na CNNu. Upravo sad govori: "Nemojte da mislite da necete odvesti Kataloniju u pakao, a katalonski narod mozda u nestaka, jer katalonski narod ne moze da se odbrani ako bude rat ovde"
Na spanskoj drzavnoj televiziji RTŠ (Radio Televizija Španske) javljaju da su se katalonski ekstremisti sjetili mozda najstravicnijeg nacina mucenja tako sto su bacali spansku nejac zive u kaveze sa lavovima u zooloskom vrtu "Katalonska Dolina", tako javlja spanska straza.
U međuvremenu Pidguemont je porucio Rahoyu: "Katalonski narod nece nestati, to ja porucujem gospodinu Rahoyu"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Murate nemoj hidroelektrane por favor😂
Od nacije koja ima 7 miliona stanovnika, moglo se vise ocekivati. Prvo referendum je bio toliko traljavo organiziran, da su u Sloveniji, Hrvatskoj i BiH za njih profesionalci i to toliko traljavo, da cak dovodi u sumnju procente za regularnost referenduma. Drugo, Katalonija, koja je meni inace draga, se ponasa kao Pique, "hocu glasati za nezavisnost, to cu cak i objaviti, pa cu onda sutra otici igrati za spansku reprezentaciju"? Sto kazu, "grebali bi se, a da ne udje"?
Ma vidi mu se na cehri da je zapiko da bude presjednik,temam svi poginuli
Sto se tice Spanskog kralja, on je "neutralac" kao i JNA u bivsoj Jugoslaviji kad je krenula rokati po nesprskim selima i kad je tukla Velesice jer tamo nema puno vlaskog zivlja. Smijesno. Cini mi se da se ovdje kod protagonista samostalnosti osjeti velika neodlucnost, cak i oni najvise medijski eksponirani kao Pique, odu glasati, pa sutra odu igrati za spansku reprezentaciju, sto je jako neozbiljno.
Lijepa naša domovino, Oj junačka zemljo mila, Stare slave djedovino, Da bi vazda sretna bila! Mila, kano si nam slavna, Mila si nam ti jedina. Mila, kuda si nam ravna, Mila, kuda si planina! Teci Dravo, Savo teci, Nit' ti Dunav silu gubi, Sinje more svijetu reci, Da svoj narod Hrvat ljubi. Dok mu njive sunce grije, Dok mu hrašće bura vije, Dok mu mrtve grobak krije, Dok mu živo srce bije!
lijepa pjesmica :)
da te nije Puigdemont...
Eh da je ostalo arapsko carstvo tamo, sad bi Spanija bila Dubai!
Huda majko sta genocidasi uradise od nevinoga naroda
Klix bezobrazno otvoreno podržava Mileta... E’o već drugu noć zaredom klix kao zadnju vijest “pušta” Miletu jednu uspavanku o referendumu u Kataloniji. Mile nikad nije bolje spavao kao ovih zadnjih noći. Pajki mi fino, Milke...
izaslo 2 od 5 i ti hoces nezavisnost??gori od djikana u hr, bih i kosovu cccccc
Kosovo je Srbija!
jest ako smijes otic na kosovo:))
Ćoro briši!
Prihvatite Z4 nemoj da prodjete ko ludi djikani u Rvackoj😂
Lijepa naša domovino, Oj junačka zemljo mila, Stare slave djedovino, Da bi vazda sretna bila! Mila, kano si nam slavna, Mila si nam ti jedina. Mila, kuda si nam ravna, Mila, kuda si planina! Teci Dravo, Savo teci, Nit' ti Dunav silu gubi, Sinje more svijetu reci, Da svoj narod Hrvat ljubi. Dok mu njive sunce grije, Dok mu hrašće bura vije, Dok mu mrtve grobak krije, Dok mu živo srce bije!
Nema više priče nezavisnost za 48 sati. Sad bi da mu EU pošalje 'trojku' da posreduju i po mogućnosti Badinterovu komisiju da ga legalizuju. Ako proglasi nezavisnost hapse ga za veleizdaju, a zakasnio da naoruža stado da ga brane. Jedino da mu Bakir pošalje šifru 'Sezame otvori se'...
Da je sloboda i demokracija bila bi Herceg-Bosna a ne federacija.
I onda Balkan 'vakav -' nakav!