Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kratak rezime Pudzdemonovih izjava: -početak oktobra: "Potpuna nezavisnost Katalonije, bez kompromisa i odlaganja!" -sredina oktobra: "Želimo kompromis sa Španskom vladom, ali ćemo proglasiti nezavisnost kad-tad!" -kraj oktobra: "Nikad nećemo dozvoliti Špancima da nam ukinu autonomiju koju smo imali pre referenduma!" ... -početak novembra: "Nikad neću pristati na zahtev španskog kralja da me bukvalno javno i pred svima jebe u dupe!"
Puno htjeo a rano zapoceo pa na kraju popusio
Šukat (bez rogova) sa rogatim se nikad nije bo
Šukav
Nije mi jasan ovaj frajer nikako..Sta je dobio sa ovim???Prijetiti sa praznom puskom, koji kreten!
E moji Katalonci izgleda i vi ste neke teske budale,neka vam je bog na pomoci ma sta da ste naumili ali gledajuci spansku istoriju dobro vam se ne pise
nemoj se vise qurcit dok prvo ne izgradis trezor za sina
bijedo ko te pita.. neka to španci u krvi uguše
Dzaba mu frizura k'o u trenera Njemacke.
Duduk II
Kasno je za abortus druze
Sam Soros je malo . Ovdje je bio samo jedan od mnogih .
ovo možeš samo izvadit kokice i pratiti
Ma kad moze Kosovo moze i Katalonija, a ako Bog da uskoro i PC.
😂
Koliko je ovo samo frustrirajuće i iritantno.... Čovjek može samo na selu ili na pustom ostrvu da bude upotpunosti slobodan.
parajlije, nema greške :))
parajlije, nema greške :))