Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napadac se zove Michael Bibeau, poznati narkoman iz Montreala
presao na islam i ima 32 godine
Allah je najveci !
zasto kanadjani koji imaju sve prave budale od sebe i petljaju se gdje ne treba? budale. isto ce se vako i nama svetiti kad udjemo u nato i budemo slali nase glupane da se bore za tudje interese a nekakav isil ili idil ili mislil ce nam se svetiti, i to po civilima. sveta svicarska. nek se svi yebu, treba se drzati po strani.
Ma nije ovo teroristički napad već vježba.
I tu dvojicu napadaca rjesiti i gotova crna prica
Vazda kazem sto kod nas neko ne uleti. Al' zaboravim na kraju reći "amin".
Amin.
Distrakcija za ebolu i IDIL poso je raja pocela da kuzi neke stvari pa ih ovako preokupira sa "novima" vijestima i tako nonstop citave godine.