Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovde napadac izgleda nije musliman .. nema velikih slova ni vporjeklo drzave… samo ce biti neuracunljiva osobe alnema da je krscanin
Jeste musliman. Okarakterisano je kao teroristički napad.
ovo su ti porodični ljudi što tuđu brigu brinu.
Cuj motiv napada nepoznat a pucao u gay klubu. Ono u fazonu, nije to vezano sa gay populacijon, mi smo demokratska drzava, nema toga kod nas
Ubica je iz Irana i poznati kriminalac u Norveškoj
Bosnjo ljut zbog parade u Sarajevu pa pokazuje koliko voli Bosnu u Oslu 😂
Da se razumijemo uopste ne podrzavam napdno propagiranje pederluka i guranje prstiju u oci drugima kroz koje kakve parade i slicne gluposti. Ali otici tako daleko i poceti ih ubijati samo zato sto su takvi je nesto sto samo najveci idioti mogu odobravati ili uraditi. Kamo srece da smo svi vise tolerantni svima bi sigurno bilo bolje na ovom svijetu. mnogi za sebe traze specijalna prava/povlastice dali zbog boje koze,religiozne pripadnosti a drugima bi odredivali sta i kako da se ponasaju.
bravo bilo kakva seksualnost se ne treba slaviti
čim je tebi to ''guranje prstiju'' nisi ni ti daleko odmakao šuftu
Bosanski 'teroristi' naoružani transparentima a 'demokrate' automatima 😂
Hallo Klix.ba, ovakvi komentari ti se ne bi smjeli nalaziti duže od 5 min online, a redovno brišete neproblematične komentare.