Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo vise informacija od mene ... Pucalo se na sve strane,Talibani su ih napali,preobuceni u uciteljice,njih 1000 ,Medzutim hrabri domar je ih sve njih savladao sa svojom dzepnom cakijicom. Vise saznajte na Holly-CNN-Wood :D
...među njima i trojica Bošnja, al' kao pomoćno osoblje (oštrili čakije), a prepoznala ih Amanpour, uglješinica-hanuma iz pomenute medij(um)ske kuće! Maloprije objavio The Guardian ([email protected])
kontam velika vijest na naslovnici...garant vazno vidim pucnjava,reko u zivinicama 100%,kad ono u nekoj nevadi J.E.B.O VAM AMERIKA MATER,KOGA BRIGA
Treba pod hitno provjeriti mozda je musliman terorista???!!!!!
Drzava u kojoj oruzje kupuju k'o kod nas hljeb u pekari.Industrija je cudo....tj.novac.
Aman 111! pa, Bošnje nisu samo Bošnjaci, koji su Zasebni... Bošnje mogu biti i Crni = pravoslavci, i Smeđi = katolici, i Zeleni = Bošnjaci ili Muslimani... Bošnjo je perverzija Bosanca!
America...FUCK YEAH!!!
Normal american story: Budy,I must kill you for money,but you have no money (problem prosvjetnih radnika), and i will kill you for nothing.
AL QAEDA
Ja sam u svoje vrijeme plakao kad dobijem jedan, sad se puca...xD
..dijete samo prešlo 9-ti "level", još malo i igra završena..
Angela Rambo, glasnogovornica hahahaha joj prezimena,,stoji pravo uz ovaj clanak,
TERORIST
Da je musliman,bio bi terorista,ovako nista,samo budala,manijak,ludjak...
Jesu navalili po skolama ... Treba im oruzje zabraniti.
ne znam sto razni mediji nazivaju momka psihopatom te ovo te ono... momak je samo malOo lud.....
sad kako je izišla nova GTA 5, biće ovoga češće :)
Ma sigurno igrica utice na to, nikako cinjenica da se im se u drzavi svaki dan neki kreten ubije zajedno sa nekoliko nevinih osoba. I sto se u filmovima slave njihovi vojnici sto rokaju nevine osobe, ali ipak, igrica je kriva...
hayosama, pa GTA se izdaje samo osobama ispod 18 god. bar bi tako trebalo biti jer su se prethodne verzije tako izdavale.. ima ona oznaka PEGI.info uostalom..
sta rade slabe ocjene.. :-)