Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bit će da pišu protiv Erdogana
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/25319/turski_privrednici_obecali_uduplat_cemo_trgovinsku_razmjenu_s_bih_sa_500_miliona_na_milijardu_dolara.html Turska ima bogatu tardiciju vojne diktature. NE bez razloga !
Svaka im čast, u vozilo se uspjelo ugurati najmanje 25 idetifikovanih napadača, a pitanje je koliko će ih još identifikovati. Ovako je i Hitle zapalio Rajhstag da bi se obračunao sa protivnicima.
I, u kakvom je stanju zgrada? Hoće li preživjeti?
"Hurriyet Daily" zvuci sasavije od "Dnevni Avaz". U stvari, ne zna se ko je sasaviji, Turci sa svojim tursko-engleskim ili nasa gospoda sa tursko-srpskim. Mozda su Turci ipak manje smijesni. Oni nemaju drugi jezik osim turskog, pa su ga malo zacinili sa popularnim svjetskim jezikom, a nasi se vratili nekoliko stoljeca unazad i ubacili izumrli turcizam.
fakat, šta se dešava ?
TURCI BACILI U SMEĆE TRANSPARENT SREBRENICA A BOŠNJE ZA NJIH NAVIJAJU NISU DŽABE VICEVI O BOŠNJAMA VIC NARODU
pa srebrenica je srbska....zasto bi turci velicali srbski grad???
Baciće Bošnjaci i tebe pod halu,smradu,čim bude otkrivena tvoja adresa,smeće necivilizirano !
ako je neko gledo Dolinu Vukova sve objasnjeno sto se puca i na koga