Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem zašto novinari Klixa ne vjeruju vlastitim očima. "Tenk je naišao na minu koja mu je raznijela rezervoar" Jbg to što fali pola desne strane tenka nema veze. Svaki tenk je dobar dok mu ne strada najosjetljiviji dio, gusjenice. Nakon toga je savršena meta, makar on bio Abrams, Challenger ili Armata. Lako za jednog Challengera, ali na snimku se vidi još 5 ili 6 uništenih tenkova i oklopnih vozila. na 200-300 metara. Ovakvu taktiku Ukrajinaca ne mogu najbolje shvatiti.
Ovako i srblje igralo kolo na krilu palog NATO aviona. Slavili pobjedu. Pet dana kasnije dobili 16 (šesnaest) minuta fore da se povuku sa Kosova. Ima snimak na yt kad poslušno klimaju glavicama
Satraše im oklop, uglavnom lancetima. 292 snimka lancet dronova u napadu na ovom kanalu. https://t.me/intelslava/50618
Pozdrav iz Robotyne ;)
To je onaj što je bio u garaži i nikad ga niko nije prije razvalio?
Drago mi je da je posada prosla bez ozlijeda. Ljudski zivot nema cijenu - lako za zeljezo
Pa nije ziva prijatelju,jel citas ti da ih je lancet dokusurio.
"svojom prepoznatljivom cijevi pištolja" Popravite ovo, ne brukajte se..